Even voorstellen...

FlexFirst heeft vandaag een nieuwe collega verwelkomt op de vestiging in Bolsward. Haar naam is Kim ten Broek, ze is 26 jaar oud en woont in Marssum onder de rook van Leeuwarden. Hier woont ze samen met haar beestenboel in een gezellig hofje.  

 

Recentelijk is Kim afgestudeerd aan de opleiding Human Resource Management aan de NHL te Leeuwaren. Tijdens haar opleiding heeft ze via stages ervaring opgedaan met recruitment. Na een oproep op Facebook is Kim in aanraking gekomen met FlexFirst, waarna al snel het balletje is gaan rollen en ze werd aangenomen als Recruiter. Ze gaat bij deze nieuwe vestiging samenwerken met Ronald Oppedijk die de functie van Werving & Selectie Consultant vervuld. 

 

Bij FlexFirst wil ze graag nog meer ervaring opdoen en het vak nog beter onder de knie te krijgen. Kim heeft, zoals ze zelf aangeeft, twee eigenschappen die perfect aansluiten bij de functie van recruiter; ze heeft een passie voor werken met mensen en ze houdt van praten. 

Haar eerste dag is goed bevallen en ze gaat er vanuit dat dat alleen nog maar meer wordt.

 

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijk personeel of juist voor een langere termijn. Neem dan eens contact op met FlexFirst Bolsward of kom eens langs op onze vestiging. Kim en Ronald kunnen u helpen bij alle flexibiliseringsoplossingen.

 

 

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
73