Eric Klatten

Lees meer
over Eric

"Het is leuk om te zien dat mensen een ontwikkeling doormaken en dat je daar deel van uit maakt.”

Vier jaar geleden kwam Eric Klatten volledig blanco de uitzendwereld in. Daar maakte hij kennis met de diversiteit van onze branche en al snel was Eric verkocht! Inmiddels is hij bijna klaar met zijn deeltijdopleiding HRM en zet hij zich in om nieuwe contacten te leggen met klanten en kandidaten in alle branches!

Ontwikkelen

Eric kwam al snel tot de conclusie dat de uitzendbranche hem op het lijf geschreven is, want geen dag is hetzelfde: het vak is veelzijdig, je hebt veel sociale contacten en het heeft zowel een menselijke als een commerciële kant.

Ook FlexFirst sprak hem direct aan, mede door de hechte teamsfeer en de mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Toen hij de kans kreeg om bij ons te starten, greep hij deze daarom met beide handen aan!

connectie

Wederzijds vertrouwen

Voor Eric staat eerlijkheid centraal in dit vakgebied. Zo weten opdrachtgevers en uitzendkrachten waar ze aan toe zijn en is er ruimte om verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Op deze manier ontstaat er een band van wederzijds vertrouwen en weet hij precies wat kandidaat en opdrachtgever zoeken. Door het gesprek écht aan te gaan, krijgt iedereen een kans en zorgt Eric ervoor dat hij kwalitatieve matches creëert.

„Je moet vertrouwen in elkaar hebben.”

Eric Klatten