Rob van der Waals

Lees meer
over rob

“Ik doe het werk dat ik leuk vind en waar ik goed in ben.”

Rob van der Waals is per 1 juli 2019 gestart als Sales Manager West-Nederland bij FlexFirst. Vanuit het regiokantoor Barendrecht is zijn doel om meer invulling geven aan de verdere expansie van FlexFirst BV in West Nederland.

Met zijn 22 jaar ervaring in de uitzendwereld met als specialisatie Bouw en Techniek, weet hij als geen ander trends en ontwikkelingen te signaleren. Rob gaat Franchisenemers en medewerkers ondersteunen en begeleiden bij New Business en het uitbreiden van het netwerk van flexkrachten in het Westen. Dat doet hij met ontzettend veel plezier, want dít is waar zijn passie ligt!

Succes boeken

Het behalen van successen met de vestiging in het Westen, ziet Rob als een van de mooiste uitdagingen die er is. Voorzien van een flinke portie ambitie zet hij zich in om FlexFirst nóg sterker in de markt te plaatsen. Daar haalt hij veel voldoening uit, want hij kan doen wat hij het liefst doet: werken met én voor mensen. Hoewel hij per toeval in de uitzendwereld terecht kwam, heeft hij er geen moment spijt van gehad: van elke succesvolle plaatsing kan Rob genieten.

luisteren

Oplossingsgericht

Eerlijkheid en duidelijke communicatie maken van Rob een betrouwbare partner voor zowel opdrachtgevers als flexkrachten. Is er een probleem, dan staat hij voor je klaar! Met zijn jarenlange ervaring is hij ontzettend sterk in het inschatten van situaties en komt hij altijd met de beste oplossing. Daarnaast vindt hij het belangrijk om te luisteren naar wat je te vertellen hebt. Op deze manier weet hij namelijk precies wat je zoekt en hoe hij je het beste kan helpen.

Openingstijden: Ma t/m vrij, 8:30 uur – 17:00 uur

“Ik beloof alleen wat ik waar kan maken.”

Rob van der Waals