Roger Flohr

Lees meer
Over Roger

 “Ik doe het met heel erg veel enthousiasme en veel passie”

Nadat hij 21 jaar in het Sales vak werkte, besloot Roger Flohr dat hij behoefte had aan iets nieuws. Hij wil zichzelf blijven ontwikkelen en uitdagen en had FlexFirst al jaren in zijn vizier. In 2018 startte hij dan ook als Franchisenemer in de regio Tilburg en Breda. Met zijn grote netwerk en brede interesses werkt hij als generalist om in alle branches de mooiste matches te creëren. Wat hem daarin kenmerkt? Ontzettend veel enthousiasme en positiviteit.

Mensen helpen

Stilzitten is iets dat niet bij Roger past. De diversiteit van het franchisenemen trekt hem dan ook erg aan en de Back Office zorgt daarin voor de benodigde ondersteuning. Zo kan hij ondernemen, maar hoeft hij dit niet volledig op eigen kracht te doen. Bovendien krijgt hij de kans om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn en te doen wat hij het liefste doet: met mensen werken en hen helpen. Dat vult hem met energie, zeker als hij de waardering van een opdrachtgever of flexkracht ziet.

Positieve kracht

Verder kijken dan het CV en zoeken naar nieuwe mogelijkheden

Roger werkt met veel passie en wil dat zijn flexkrachten dat ook doen. Daarom zal hij ook altijd verder kijken dan het cv en zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Om deze te ontdekken, stelt hij veel vragen. Dat laatste doet hij ook bij opdrachtgevers. Zo is hij in staat om de verwachtingen op elkaar af te stellen en de beste matches te maken. Hierin is hij altijd recht-door-zee, maar boven alles kun je bij Roger rekenen op enthousiasme waarmee hij zich vol overgave inzet voor alle partijen.

 “Als je jezelf goed helpt, kun je anderen ook goed helpen.”

Roger Flohr