Ronald Oppedijk

Lees meer
Over vestiging Bolsward

“We zijn ervan overtuigd dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken.”

Een mooie omgeving, prettige cultuur en een lekkere ‘recht-door-zee-houding’: een paar aspecten die Friesland kenmerken. Maar voor FlexFirst is Friesland veel meer dan dat! Het is een regio waar de arbeidsmarkt al tijden in beweging is en waar de werkeloosheid in geen tien jaar zo laag is geweest. Veel bedrijven staan te springen om geschikt personeel en daarbij kan FlexFirst als geen ander helpen. FlexFirst heeft daarom in 2018 de deuren van haar eerste Friese vestiging geopend. Hier staat Ronald Oppedijk klaar voor alle personeelsvraagstukken!

Passie voor matchen

Met bijna 20 jaar in het vak is Ronald wel bekend met het reilen en zeilen van de Friese arbeidsmarkt. Als Werving & Selectie consultant ligt zijn focus op de duurzame invulling van vacatures en dat zorgt voor veel voldoening, want een goede match leidt tot groei van zowel kandidaat als organisatie. Ben je juist op zoek naar een baan of iemand op tijdelijke basis? Ook dan is Ronald de aangewezen persoon, want hij weet keer op keer de beste matches te maken. Het mooiste van alles? Door de grote hoeveelheid ervaring in onze Friese vestiging wordt er een totaalconcept geboden. Denk daarbij aan het meedenken over en in oplossingen, maar ook het geven van advies, aanbieden van opleidingen en het zoveel mogelijk ontzorgen van opdrachtgevers, kandidaten en flexkrachten.

Eerlijk & persoonlijk

Langdurige samenwerking!

De kracht van FlexFirst Bolsward ligt in het voorop stellen van persoonlijke contact en het opbouwen van een langdurige samenwerking, zowel met de klant als met de kandidaat. Korte lijntjes, snel schakelen en een gezonde Friese nuchterheid zorgen ervoor dat alle partijen precies weten wat ze kunnen verwachten. Deze aanpak slaat aan, blijkt uit de groei van de vestiging! Zo ook bij de Europese flexkrachten, die hun weg naar de vestiging steeds beter weten te vinden. Taal is hierbij geen barrière, want de afdeling EU-recruitment begeleidt hen in de Poolse of Engelse taal.

Meer weten over de dienstverlening of benieuwd naar de vestiging? Bij FlexFirst Bolsward ben je altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek! Openingstijden: Ma t/m vrij, 8:30 uur – 17:00 uur

 “Wij zoeken niet alleen kandidaten bij onze vacatures, maar ook vacatures bij onze kandidaten.”

Ronald Oppedijk