JE EIGEN VESTIGING IN 6 STAPPEN

 
Ben jij onze nieuwe franchisenemer?

FlexFirst zoekt doorlopend naar nieuwe franchisenemers die zich willen aansluiten bij ons merk. Deel jij onze passie voor het verbinden van werkgevers en kandidaten en is een eigen onderneming waar jij al jaren van droomt? Dan is het tijd om je aan te melden als potentiële franchiseondernemer van FlexFirst.

 

Wij selecteren onze franchisenemers zeer zorgvuldig. Aller eerst zijn wij benieuwd naar je kennis en ervaring in de uitzendbranche. Maar we kijken ook verder dan dat, want wie jij bent als persoon is minstens net zo belangrijk. Wat zijn jouw ambities en wat motiveert jou? Waarom maak jij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap en wat verwacht je hiervan? Welke doelen wil jij bereiken en hoe ga je dat aanpakken?

 

 

Onze aanmeldprocedure bestaat uit de volgende zes fases:

 

Stap 1 - Aanmelden

 

Verstuur het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Is de eerste indruk aan beide kanten goed? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste, persoonlijke kennismaking bij ons hoofdkantoor in Best (Noord-Brabant).

 

 

Stap 2 - Persoonlijke kennismaking

 

Je gaat kennismaken met de Franchisegever Bart Withagen en de Formule Manager. Tijdens de kennismaking hoor je meer over onze franchiseformule en staan we uitgebreid stil bij jouw talenten en wensen. Samen kijken we of er sprake is van een match m.b.t. de cultuur van FlexFirst en onze doelstellingen.

 

Daarnaast krijg je de gelegenheid om met verschillende personen binnen FlexFirst te spreken, waaronder de Back Office Manager en Franchiseondernemers.

 

Na dit gesprek hebben zowel jij als wij de tijd om te bepalen of we de procedure willen vervolgen.

 

 

Stap 3 - Ondernemersplan

 

Zijn beide partijen nog steeds enthousiast? Dan is de volgende stap een vervolgafspraak waarbij we de intentieovereenkomst ondertekenen en je meer informatie krijgt over fee structuur en de andere bedragen. Vervolgens ga je aan de slag met jouw businessplan dat je op een later moment voorlegt aan het management van FlexFirst.

 

 

Stap 4 - Documentatie

 

Zijn we er samen zeker van dat we met elkaar in zee gaan, dan ontvang je de juridische overeenkomst en het franchisehandboek ter inzage. In deze fase regel je jouw inschrijving bij de KvK, de financiën, eventuele verzekeringen en alle overige zaken.

 

 

Stap 5 - Ondertekenen franchisecontract

 

Tijdens een officieel moment gaan we samen het franchisecontract ondertekenen. Vervolgens gaat de Formule Manager aan de slag met jouw starterspakket, die je zo snel mogelijk voor je start ontvangt.

 

Als jij dit wenst verzorgen we ook een opleidingstraject op maat. Op deze manier word je optimaal klaargestoomd om als franchiseondernemer aan de slag te gaan. Maar hoe jij start, dat bepaal jij natuurlijk zelf. Het is tenslotte jouw bedrijf.

 

 

Stap 6 - Aan de slag

 

Je hebt alle fases doorlopen en je bent klaar om als FlexFirst Franchiseondernemer een succes te maken van jouw onderneming. Wij helpen je natuurlijk vanuit onze centrale organisatie en via onze frequente overlegstructuren met andere franchiseondernemers. Want samen kom je verder!

 

Kies je voor FlexFirst, dan kies je voor alle voordelen van zelfstandig ondernemen in een aantrekkelijke branche. Maar dan zonder grote risico’s én met de zekerheid van een vliegende start.

 


 

Meld je aan:

 

U heeft een onjuiste code ingevoerd. Probeer het aub nogmaals.
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Opmerkingen: *