Sales power voor FlexFirst in Groningen!

02 SEP. 2019 – FlexFirst begint de week met goed nieuws: we verwelkomen een nieuwe collega in het Noorden! Na de solide basis die Ronald en Kim daar hebben gecreëerd met FlexFirst Bolsward, is het nu tijd voor extra sales power. Daarom komt Miranda van der Velde ons versterken als Recruiter en Accountmanager in regio Friesland en Groningen!  

Scroll om te ontdekken

Even voorstellen:

“In 2015 maakte ik kennis met recruitment en de vonk sloeg direct over! Het gaf mij een onwijs goed gevoel wanneer ik de beste match had gemaakt en een kandidaat wist te plaatsen. Naast het matchen, onderhield ik ook het contactonderhoud van organisaties, maar ik wilde meer. Meer uitdaging, maar vooral een plek waar ik mij thuis voel. En toen kwam ik in contact met FlexFirst.

Ik voelde me gelijk thuis: het is een bedrijf met een aangename sfeer dat je de kans en de vrijheid geeft om jezelf te ontwikkelen in hetgeen dat je het allerliefst doet. Mijn motto is dan ook “wanneer jij plezier hebt in je werk, ben je eigenlijk niet ‘aan het werk’”. Vanaf vandaag ga ik me dan ook inzetten als Accountmanager / Recruiter in Groningen, met de ambitie om ook zelf een FlexFirst-vestiging te openen. Tot snel!”

Miranda, van harte welkom namens het gehele FlexFirst team!