De voordelen op een rijtje

JOUW SUCCES

Als franchisenemer bij FlexFirst heb je alle vrijheid om jouw franchiseonderneming op jouw manier invulling te geven. Het is jouw bedrijf en jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en het succes van jouw (franchise)onderneming ligt in jouw handen. Maar natuurlijk helpt FlexFirst je hier een handje bij. Onze franchisenemers profiteren namelijk van een volledig ontzorgende backoffice ondersteuning, die verschillende administratieve taken uit handen neemt. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan het uitbouwen van jouw klantenportfolio en kandidatennetwerk.

 

EEN ONTZORGENDE BACKOFFICE

Om te zorgen dat jij al je tijd kunt besteden aan het succesvol maken van je vestiging verzorgen wij onder andere de salarisadministratie, verloning, bevoorschotting en beantwoordt de backoffice doorlopend vragen van franchisenemers en uitzendkrachten. 

Daarnaast is het mogelijk om kredietwaardigheidschecks uit te voeren via Atradius en beschikken we over de meest recente vakkennis en informatie m.b.t. de wet- en regelgeving.

 

MARKETING/COMMUNICATIEONDERSTEUNING

FlexFirst is een sterk merk met potentie! Momenteel zijn wij druk bezig met de positionering van FlexFirst Personeelsbemiddeling. We bouwen iedere dag aan ons merk en aan onze naamsbekendheid. Als franchisenemer profiteer je hier natuurlijk ook van. Wij ondersteunen je daarnaast via de algemene website, de diverse social media accounts en via allerlei andere marketingactiviteiten.

 

CERTIFICERING

FlexFirst is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en beschikt over het NEN 4400-1 keurmerk en de ISO certificering. Hiermee tonen wij aan dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en dat wij juridisch correct werken.

 

KEUZE TUSSEN EEN REGIO OF DISCIPLINE

Al voor je start als franchisenemer beschik je ongetwijfeld over een netwerk dat je door de jaren heen hebt opgebouwd. Als franchisenemer ga je dit netwerk natuurlijk verder uitbouwen. Om je huidige netwerk en specialisatie/discipline optimaal te kunnen benutten, kies je bij FlexFirst voor een regio OF een discipline waarin je aan de slag gaat.

 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ: