Nieuwe Friese aanwinst: Sharon Norbruis!

02 MRT. 2020 –FlexFirst begint de maand met goed nieuws: we hebben ons team in het Noorden uitgebreid! Het afgelopen jaar heeft onze Friese vestiging onder leiding van Ronald Oppedijk een mooie groei doorgemaakt en er zijn al veel mooie matches gecreëerd. Om in te spelen op de toenemende vraag naar gekwalificeerd personeel in Friesland, verwelkomen wij vanaf vandaag Sharon Norbruis als Intercedent bij FlexFirst Bolsward!

Scroll om te ontdekken

Zes jaar geleden is Sharon in de uitzendwereld gestart. Sindsdien heeft ze het uitzendproces van A tot Z leren kennen en voelt ze zich volledig thuis in de rol van Intercedent. Voorzien van een gezonde portie Friese nuchterheid en een berg enthousiasme gaat ze nu aan de slag bij FlexFirst Bolsward. Hier gaat ze zich inzetten om nieuwe contacten te leggen in alle branches.

Wat haar vooral aantrok in FlexFirst was de uitdaging om te groeien en een eigen klantenportefeuille en kandidatenpoule op te bouwen. Dit is voor Sharon een kans die ze met beide handen aanpakt. Door de ondersteuning van onze Back Office kan ze haar focus leggen op wat ze het liefste doet: achter haar bureau vandaan, náár de opdrachtgever en kandidaat. Daarnaast zag ze in de vacature dat onze Friese vestiging gerund wordt door een oude bekende van haar: Ronald Oppedijk, waar ze in het verleden al mee heeft samengewerkt!

Sharon, van harte welkom namens het FlexFirst-team!

Benieuwd wat Sharon voor je kan betekenen? Neem contact met haar op via snorbruis@flexfirst.nl of bel naar 06 53 92 48 52.