Winnaar van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup: Peter Seuren van VDL Industrial Modules

18 maart 2021 – Gisteren was Flexfirst te gast bij VDL IM voor de uitreiking van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup. In de categorie Samenwerken was Bedrijfsleideren Peter Seuren degene die de prijs in ontvangst mocht nemen. 

Scroll om te ontdekken

Over het bedrijf

“Kracht door samenwerking” dat is de basis van de VDL groep, die uit 106 bedrijven bestaat. En dat zien we ook terug in de praktijk! Recentelijk bracht Koen Kleyweght, Branche Manager Techniek, een kandidaat onder de aandacht die net zonder werk zat. Ondanks dat er een aantal weken geen plek zou zijn voor zijn onboarding, heeft Peter toch een plek gecreëerd waardoor onze vakkrachten alsnog direct kon beginnen!

Écht persoonlijk contact is het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle samenwerking op lange termijn. Ook op de werkvloer! Bij Peter staat de deur altijd open voor een gesprek, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Gefeliciteerd Peter, we kijken uit naar een voortzetting van de prettige samenwerking! Bedankt voor de rondleiding door de indrukwekkende productiehal, met als hoogtepunt de volledig geautomatiseerde productielijnen die dagelijks duizenden hoogwaardige mondkapjes produceren!