Winnaar van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup: TSA Saftety Service!

14 apr. 2021 In alle vroegte is FlexFirst vandaag afgereisd naar het Zeeuwse Goes voor de uitreiking van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup! Hier staat het hoofdkantoor van TSA Safety Services, waar Marcel Broekmeulen de prijs voor Topklant regio West ‘20/’21 in ontvangst heeft mogen nemen van Rob van der Waals, Sales Manager Regio West.

Scroll om te ontdekken

Over het bedrijf

TSA is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van veiligheid toezicht. Ze voorzien hun opdrachtgevers al ruim 25 jaar in de behoefte om hen (24 uur per dag) snel, deskundig, adequaat van dienst te zijn. FlexFirst ondersteunt met name in de werving van Brand- en Heetwerkwachten.

Hetgeen wat TSA topklant maakt, is het streven naar méér vastigheid en continuïteit voor flexkrachten, ondanks dat de bezetting afhankelijk is van STOPS. Hier komt het belang van de rol van Marcel om de hoek kijken, als Planner zorgt hij ervoor dat onze flexkrachten zo goed mogelijk ingedeeld worden. Zo bouwen ze langdurige relaties op met de flexkrachten.

Marcel en collega’s bedankt voor het ontvangst in jullie mooie kantoor. We kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking.