Winnaar van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup: Visschedijk!

30 maart 2021 Gisteren bracht FlexFirst een bezoek van Visschedijk voor de uitreiking van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup! In de categorie Topklant regio Oost 2020 heeft Tonny Morsink de prijs in ontvangst genomen.

Scroll om te ontdekken

Over het bedrijf

Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak-, catering- en facilitaire services met een sterk regionaal karakter. Flexfirst ondersteunt met name in de werving van interieurverzorg(st)ers. Hetgeen wat Visschedijk Topklant maakt is de zéér aangename samenwerking die op wederzijdse basis draait om betrouwbaarheid, loyaliteit en een vertrouwd gevoel.

Visschedijk verwelkomt flexkrachten als volwaardige collega’s én investeert in hun duurzame inzet door het aanbieden van opleidingen. Tijdens het bezoek is Tonny extra in het zonnetje gezet; hij draagt namelijk zorg voor de wekelijke afhandeling van de urenregistratie van de vele flexkrachten door het land. Een ontzettende klus! Hierop kreeg Corry van de Craats een mooi compliment terug; Kwaliteit verloochent zich nooit!

Tonny en collega’s gefeliciteerd en bedankt voor het hartelijke ontvangst en de warme woorden. We kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking.