Start jouw uitzendbureau met de FlexFirst Franchiseformule

"Wat mij het meest bevalt is de vrijheid en dat ik het op mijn eigen manier mag doen."
- Daan van den Heuvel
"Dankzij de ondersteuning van de Back Office, kan ik me focussen op wat ik echt leuk vind."
- Junice van de Moosdijk
“Het contact met de klant en het matchen van mensen is mijn passie.”
- Monique van de Pol
Ik wil kennismaken
Scroll om te ontdekken
Succesfactoren

De voordelen van onze franchiseformule

 1. 01 Jij plukt de vruchten van je eigen inspanningen. Als Franchisenemer bij FlexFirst heb je alle vrijheid om jouw franchiseonderneming op jouw manier invulling te geven. Het is jouw bedrijf dus jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en het succes ligt in jouw handen. Zo bepaal jij je eigen inkomen.
 2. 02 Wil jij alle vacatures oppakken die je tegenkomt of focus jij je liever op een specifieke sector? Bij FlexFirst is de keuze aan jou. Je kunt namelijk kiezen tussen starten als Generalist in een eigen regio of als Specialist die zich richt op een specifieke sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bouw, Automotive, Finance of Techniek.
 3. 03 Onze Back Office ontzorgt jou door veel administratieve zaken uit handen te nemen. Denk hierbij aan zaken zoals de voorfinanciering, uitbetaling van lonen en reserveringen, salarisadministratie, toetsing van opdrachtgevers op kredietwaardigheid, maar ook het afdrachten van belasting en sociale verzekeringen en debiteurenbeheer behoren hiertoe.
 4. 04 We bieden je volop ondersteuning op het gebied van Marketing, Sales en IT. Wil je bijvoorbeeld dat er iemand mee gaat naar een prospect of wil je weten hoe je een vacature beter kan uitlichten? Dat kan! Ook leer je het CRM pakket te gebruiken en houden we je op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving.
 5. 05 In de huidige arbeidsmarkt is het een uitdaging om kandidaten te vinden. Daarom biedt FlexFirst je de mogelijkheid om de hulp van onze Nationale en Internationale Recruiters in te zetten. Zij zetten via hun netwerk jouw aanvraag uit en gaan op zoek naar geschikte kandidaten. Dit vergroot jouw kans op een plaatsing!
 6. 06 FlexFirst voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. Zo zijn wij lid van brancheorganisatie NBBU en bezitten we verschillende certificaten (SNA, NEN 4400-1, VCU). Alles om ervoor te zorgen dat het ondernemen via FlexFirst tot in de puntjes geregeld is en dat jij, opdrachtgevers en flexkrachten bij ons in goede handen zijn.
Over ons

Welkom bij de Flex-Familie

FlexFirst is een ambitieuze franchiseorganisatie op het gebied van personeelsbemiddeling. Mensen verbinden en organisaties helpen groeien, is niet alleen onze missie maar vooral onze passie. Om dit te bereiken werkt FlexFirst samen met zelfstandig ondernemers. Wij geloven namelijk dat een samenwerking met zelfstandig ondernemers veel waarde toevoegt.

Echte ondernemers willen namelijk maar één ding en dat is succesvol zijn. Zij zijn bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen. Ben je op zoek naar een professionele partij waar jij je ambities kunt realiseren? Dan ben je bij FlexFirst aan het juiste adres!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak is Ronald wel bekend met het reilen en zeilen van de Friese arbeidsmarkt.

Na meer dan 20 jaar ervaring, waagde Ronald de sprong in het diepe en startte hij zijn eigen franchise in Bolsward, Friesland. Inmiddels is hij succesvol Franchisenemer bij FlexFirst!
Ronald Oppedijk, Regio Manager Noord - FlexFirst Bolsward
Heb jij het?

Ben jij FlexFirst genoeg? Doe de test!

Ontdek in 10 vragen of jij geknipt bent als Franchisenemer.
Start jouw eigen uitzendbureau met de franchiseformule van FlexFirst
Start jouw eigen uitzendbureau met de franchiseformule van FlexFirst
Start jouw eigen uitzendbureau met de franchiseformule van FlexFirst
Start jouw eigen uitzendbureau met de franchiseformule van FlexFirst
Start jouw eigen uitzendbureau met de franchiseformule van FlexFirst
Start jouw eigen uitzendbureau met de franchiseformule van FlexFirst
Aan de slag

In 6 simpele stappen naar jouw vestiging

Wij selecteren onze Franchisenemers zeer zorgvuldig. FlexFirst zoekt namelijk kandidaten die iets toevoegen aan onze formule. Hierbij kijken we verder dan kennis en ervaring, want wie jij bent vinden wij minstens net zo belangrijk. We nemen ruim de tijd om elkaar te leren kennen en onze franchiseformule toe te lichten, zo kom je niet voor verrassingen te staan na de start.

1Aanmelden en intake

Wil je graag je eigen uitzendbureau openen en ben je geïnteresseerd in FlexFirst? Vul dan het aanmeldformulier in of mail naar carriere@flexfirst.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische intake. Is de eerste indruk aan beide kanten goed? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons hoofdkantoor in Best (Noord-Brabant).

2Persoonlijke kennismaking

Je gaat kennismaken met de Franchisegever en de Operationeel Manager. Tijdens het gesprek hoor je meer over onze franchiseformule en staan we uitgebreid stil bij jouw talenten en wensen. Samen kijken we of er sprake is van een match m.b.t. de cultuur van FlexFirst en onze doelstellingen. Ben je hierna razend enthousiast over FlexFirst en wil je de volgende stap zetten, dan tekenen we de intentieovereenkomst.

3Verdiepend gesprek

Volgens gaan we in verdiepende gesprekken verder in op het businessmodel, de franchiseovereenkomst en de gebiedsverdeling. Ook ga je aan de slag met jouw ondernemersplan en krijg je de gelegenheid om met andere Franchisenemers en collega’s te spreken. Wil je dat jouw partner ook kennismaakt met FlexFirst, dan kan dat uiteraard! Wij vinden het belangrijk dat jouw partner net zo enthousiast is over FlexFirst als jij.

4Vastleggen van de samenwerking

Vervolgens ga je aan de slag met jouw businessplan en krijg je de franchiseovereenkomst en het handboek mee ter inzage. Zijn we er samen zeker van dat we met elkaar in zee gaan, dan nemen we samen alle stappen die nodig zijn om je vestiging te openen. Te denken aan het klaarmaken van jouw laptop, het bestellen van je visitekaartjes en we gaan zelfs met je mee naar de Kamer van Koophandel!

5Ondertekenen franchisecontract

Tijdens een officieel moment gaan we samen het franchisecontract ondertekenen en ontvang je het starterspakket. Als jij dit wenst verzorgen we ook een opleidingstraject op maat. Waar de een graag een ARTRA training wil volgen, geeft de ander juist de voorkeur aan een LinkedIn training. Wat jij nodig hebt voor een vliegende start overleggen we samen en zo zorgen we ervoor dat jij er helemaal klaar voor bent om als franchisenemer aan de slag te gaan.

6Aan de slag!

Heb je alle fases doorlopen, dan ben je klaar om als Franchisenemer van jouw vestiging een succes te maken. Natuurlijk doe je dat niet alleen. Vanuit het hoofdkantoor staat ons Back Office team altijd voor je klaar. Kies je voor FlexFirst, dan kies je voor alle voordelen van zelfstandig ondernemen in een aantrekkelijke branche. Maar dan zonder grote risico’s én met de zekerheid van een vliegende start.

Meer informatie

Download de brochure over FlexFirst

Behoefte aan meer informatie? Download dan hier de brochure en ontdek wat FlexFirst voor jou kan betekenen.

Nog vragen?

Frequently Asked Questions

Over FlexFirst

 • Waarom FlexFirst?

  FlexFirst is een snelgroeiende franchiseformule die alle franchisenemers ontzorgt. Als ondernemer loop je minimale risico’s en heb je toch een team van collega’s waarmee je kunt sparren.

Over onze franchise

 • Kan ik vrijblijvend een afspraak maken

  Natuurlijk! Stuur een mail naar carriere@flexfirst.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alvast telefonisch kennis te maken.

 • Waarom betaal ik een fee?

  Als franchisenemer maak je gebruik van een zorgvuldig samengestelde formule. Een formule bestaat natuurlijk niet alleen uit de merknaam, handelsnaam, logo’s en overige intellectuele uitingen. Het omvat ook de knowhow, ondersteunende activiteiten en eventuele opleidingen en/of certificeringen.