U zoekt een
logistiek medewerker

Flexfirst logistiek & transport

De logistieke branche is altijd in beweging! Ruim 33.000 bedrijven in Nederland houden zich elke dag bezig met logistiek. Ons land is namelijk dé doorvoerhaven van Europa en dit betekent: volop bedrijvigheid in alle vormen van transport en logistiek.

Goederen worden op allerlei wijzen vervoerd, via de weg, het water of de lucht. Voor dat gebeurt, heeft er al heel wat logistiek werk plaatsgevonden. Bijvoorbeeld in een warehouse of magazijn, waar de bestellingen klaargemaakt worden.

Scroll om te ontdekken
professionele partner

FlexFirst helpt u verder

Zoekt u kandidaten die graag de handen uit de mouwen steken en wilt u verzekerd zijn van werknemers met de juiste opleiding, ervaring en certificaten? FlexFirst zorgt voor de juiste medewerkers op het juiste moment, of het nu gaat om logistiek werk in het magazijn, warehouse, op kantoor of achter het stuur; FlexFirst heeft de medewerkers voor de klus.

Onze Franchisenemers kunnen u onder andere met de volgende functies helpen:

  • Magazijnmedewerker
  • Orderpicker
  • Vrachtwagenchauffeur
  • Logistiek medewerker
  • Lader / losser
  • Heftruck-/ Reachtruckchauffeur

 

Logistiek & Transport

Heeft u een vacature?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker? Stuur ons een korte functieomschrijving, dan brengen we u in contact met de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.

Logistiek & Transport
internationaal

EU-Recruitment

Vormt taal bij uw organisatie geen barrière? Dan kan FlexFirst EU-recruitment u uitstekend van dienst zijn. Bij FlexFirst EU-recruitment leggen we de focus op ambitie en passie voor het vak en maakt het niet uit welke Europese taal onze flexkrachten spreken. Uiteraard bieden we daarbij een optimale begeleiding van de flexkrachten en hebben zij een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie