U zoekt vaklieden in
de Bouw

Flexfirst bouw

Heeft uw bedrijf een grote opdracht binnengehaald of juist een naderende deadline? Bij FlexFirst bent u aan het juiste adres voor (tijdelijk) personeel in de bouw. Of het nu gaat om een timmerman, metselaar of tegelzetter: FlexFirst is het antwoord!

Niet alleen personeel nodig op de bouwplaats, maar ook op kantoor? Wij helpen u ook graag bij functies zoals calculator, werkvoorbereider en projectleider.

 

 

Scroll om te ontdekken
Professionele partner

FlexFirst helpt u verder

De bouw is al een lange tijd één van onze belangrijkste specialismes, ontstaan vanuit een groeiende vraag naar ervaring en vakmanschap. Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid staan hierbij hoog in het vaandel. Binnen FlexFirst hebben we diverse Franchisenemers en collega’s die zich uitsluitend focussen op de bouw.

Onze Franchisenemers kunnen u onder andere met de volgende functies helpen

  • Dakdekker
  • Timmerman
  • Schilder
  • Tegelzetter
  • IJzervlechter
  • DAV’er / DTA’er
Bouw

Heeft u een vacature?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker? Stuur ons een korte functieomschrijving, dan brengen we u in contact met de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.

Bouw
internationaal

EU-Recruitment

Vormt taal bij uw organisatie geen barrière? Dan kan FlexFirst EU-recruitment u uitstekend van dienst zijn. Bij FlexFirst EU-recruitment leggen we de focus op ambitie en passie voor het vak en maakt het niet uit welke Europese taal onze flexkrachten spreken. Uiteraard bieden we daarbij een optimale begeleiding van de flexkrachten en hebben zij een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.

VCU

Veiligheid

FlexFirst is een VCU-gecertificeerde onderneming. VCU staat voor Veiligheids en gezondheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus. Het VCU-certificaat is voor uitzendondernemingen die personeel beschikbaar stellen aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Dit zijn bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico of werken in een risicovolle omgeving zoals fabrieken, installaties, werkplaatsen en (grote) bouwlocaties. Daarnaast zijn alle Franchisenemers en Recruiters van FlexFirst VCU-VIL gecertificeerd, zodat er minder kans is op ongevallen of verwondingen op de werkvloer.

Onze vaklieden zijn in het bezit van VCA-Basisveiligheid en indien ze hier nog niet over beschikken, biedt FlexFirst hen de mogelijkheid om dit te behalen. Indien gewenst, zorgen wij voor persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap en aanvullende opleidingen.