U zoekt een
Automotive professional

Flexfirst automotive

Automotive is een sector en vak op zich. Daarom hebben we er bij FlexFirst een apart label voor opgericht. FlexFirst Automotive richt zich op het invullen van zowel vaste als tijdelijke vacatures voor gekwalificeerde professionals.

Dit betreffen zowel commerciële, administratieve en technische functies als functies op management- en directieniveau.

Scroll om te ontdekken
professionele partner

FlexFirst helpt u verder

De Automotive specialist binnen FlexFirst, Ad van de Vorstenbosch, is zelf al jarenlang werkzaam geweest in de Automotive branche. Hierdoor beschikt hij over een uitgebreide vakkennis en een groot netwerk. Voordat hij aan de slag gaat voor uw vacature komt hij graag bij u langs, om de vacature, het profiel en specifieke wensen in kaart te brengen. Details maken het verschil. Immers: geen functie is hetzelfde en geen bedrijf is identiek.

Onze Franchisenemers kunnen u onder andere met de volgende functies helpen:

  • Eerste automonteur
  • Schadehersteller
  • Bandenmonteur
  • Chef werkplaats
  • Voorbewerker
  • Autospuiter
Automotive

Heeft u een vacature?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker? Stuur ons een korte functieomschrijving, dan brengen we u in contact met de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.

Automotive
Internationaal

EU-Recruitment

Vormt taal bij uw organisatie geen barrière? Dan kan FlexFirst EU-recruitment u uitstekend van dienst zijn. Bij FlexFirst EU-recruitment leggen we de focus op ambitie en passie voor het vak en maakt het niet uit welke Europese taal onze flexkrachten spreken. Uiteraard bieden we daarbij een optimale begeleiding van de flexkrachten en hebben zij een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie