U zoekt een medewerker
in de Techniek

Flexfirst techniek vacatures

Heeft uw organisatie behoefte aan technische specialisten met de juiste opleiding en ervaring? Een technisch medewerker vinden die goed opgeleid is, is één ding. Een gedreven, flexibele, veelzijdige kandidaat vinden, met hart voor uw organisatie: dát is een vak apart.

Heeft u op korte termijn een loodgieter, lasser of ander gekwalificeerd personeel nodig voor uw bedrijf? Dan bent u bij de franchisenemers van FlexFirst aan het juiste adres.

Scroll om te ontdekken
professionele partner

FlexFirst helpt u verder

Goede vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden en de vraag naar technische specialisten blijft onverminderd groot. Maar hoe vindt u ze? Via FlexFirst!

Onze Franchisenemers kunnen u onder andere met de volgende functies helpen:

  • Lasser
  • Elektromonteur panelenbouw
  • Servicemonteur
  • Zonnepanelenmonteur
  • Loodgieter/installatiemonteur
  • Onderhoudsmonteur
Techniek

Heeft u een vacature?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker? Stuur ons een korte functieomschrijving, dan brengen we u in contact met de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.

Techniek
internationaal

EU-Recruitment

Vormt taal bij uw organisatie geen barrière? Dan kan FlexFirst EU-recruitment u uitstekend van dienst zijn. Bij FlexFirst EU-recruitment leggen we de focus op ambitie en passie voor het vak en maakt het niet uit welke Europese taal onze flexkrachten spreken. Uiteraard bieden we daarbij een optimale begeleiding van de flexkrachten en hebben zij een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Veiligheid (vcu)

FlexFirst is een VCU-gecertificeerde onderneming. VCU staat voor Veiligheids en gezondheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus. Het VCU-certificaat is voor uitzendondernemingen die personeel beschikbaar stellen aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Dit zijn bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico of werken in een risicovolle omgeving zoals fabrieken, installaties, werkplaatsen en (grote) bouwlocaties. Daarnaast zijn alle Franchisenemers en Recruiters van FlexFirst VCU-VIL gecertificeerd, zodat er minder kans is op ongevallen of verwondingen op de werkvloer.

Onze vaklieden zijn in het bezit van VCA-Basisveiligheid en indien ze hier nog niet over beschikken, biedt FlexFirst hen de mogelijkheid om dit te behalen. Indien gewenst, zorgen wij voor persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap en aanvullende opleidingen.