Uitzenden

Uitzenden

Wilt u uw arbeidsprocessen flexibiliseren en snel kunnen schakelen?
Dan biedt FlexFirst u de mogelijkheid om personeel in te huren op uitzendbasis. Opdrachtgevers kiezen bijvoorbeeld voor uitzenden bij piekbelasting, in vakantieperiodes of bij een onverwachte ziekmelding.

Uitzenden is een prima manier om in een plotselinge personeelsbehoefte te voorzien. Snel een gemotiveerde kracht, zonder de lasten en risico’s; FlexFirst regelt het voor u. Op basis van de gewerkte uren, wordt de uitzendkracht vierwekelijks of wekelijks betaald en ontvangt u een factuur. U zit niet vast aan personeel, u loopt minder financieel risico en u weet vooraf wat de kosten zijn.

Scroll om te ontdekken
uitzenden

De voordelen bij FlexFirst

  1. 01 Wij zoeken actief en met passie naar de kandidaat die voldoet aan de door u gestelde eisen.
  2. 02 U betaalt alleen de gewerkte uren volgens een vooraf overeengekomen tarief.
  3. 03 Wij regelen het gehele verloningsproces. Daarmee bespaart u zichzelf veel administratief werk.
  4. 04 U hebt geen risico op onnodige ziektekosten, doordat u niet verplicht bent de werknemer door te betalen tijdens ziekte.
  5. 05 U geeft niet alleen tijdrovende taken uit handen met betrekking tot werving van kandidaten, maar u bespaart o.a. ook op administratiekosten.
  6. 06 Wij werken conform NBBU, VCU & NEN 4400-1 certificering.
informatie

Meer weten?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker, maar weet u niet welke contractvorm het beste past bij uw personeelsvraagstuk of vacature? Stuur ons een korte functieomschrijving en laat u adviseren door de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.

Kosten

Wat kost een uitzendkracht?

De kostprijs van een uitzendkracht verschilt per branche (en is afhankelijk van de schaarste van kandidaten). Het verkooptarief voor een uitzendkracht is altijd opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Het bruto uurloon
  • Opbouw van feestdagen, vakantiedagen en vakantiegeld
  • Kosten voor sociale premies, verzekeringen en werkgeverspremies
  • De werving, selectie en begeleiding van uw nieuwe medewerker

Wilt u precies weten wat een uitzendkracht kost? Stuur ons een korte functieomschrijving en wij informeren u vrijblijvend over de kosten.