U zoekt een medewerker facilitaire dienstverlening

Is uw schoonmaakbedrijf op zoek naar vakbekwame specialisten met de nodige kennis en ervaring? Het vinden van een schoonmaakmedewerker met de juiste achtergrond is één zaak, maar het vinden van een gemotiveerde, flexibele en veelzijdige kandidaat met een oprechte betrokkenheid bij uw organisatie is een vak apart.

Heeft uw bedrijf op korte termijn behoefte aan ervaren schoonmakers, specialisten in vloeronderhoud of andere gekwalificeerde medewerkers? Dan staan de franchisenemers van FlexFirst voor u klaar. Met hun uitgebreide netwerk en focus op kwaliteit zorgen zij voor een perfecte match tussen uw organisatie en de meest geschikte schoonmaakprofessionals. Onze locaties zijn onder anderen: scholen, kantoren, hotels en vakantieparken.

Scroll om te ontdekken
professionele partner

FlexFirst helpt u verder

Het wordt steeds lastiger om kwalitatief hoogwaardig schoonmaakpersoneel te vinden, terwijl de vraag naar ervaren krachten onverminderd hoog blijft. Maar hoe kunt u ze vinden? FlexFirst heeft het antwoord!

Onze franchisenemers kunnen u helpen met het vinden van de volgende specialistische functies:

  • Housekeeping
  • Supervisors
  • Schoonmaakmedewerkers
  • Vloerspecialisten
Facilitair

Heeft u een vacature?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker? Stuur ons een korte functieomschrijving, dan brengen we u in contact met de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.

Facilitair
internationaal

EURecruitment

Vormt taal bij uw organisatie geen barrière? Dan kan FlexFirst EU-recruitment u uitstekend van dienst zijn. Bij FlexFirst EU-recruitment leggen we de focus op ambitie en passie voor het vak en maakt het niet uit welke Europese taal onze flexkrachten spreken. Uiteraard bieden we daarbij een optimale begeleiding van de flexkrachten en hebben zij een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.