Detacheren

detacheren, overleg, vergaderen

Zoekt u extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Via detachering kunt u een flexibele kracht voor een bepaalde periode een contract aanbieden. Hiermee biedt u de medewerker toch een zekere mate van stabiliteit.

Het verschil met uitzenden is dat detacheren niet dagelijks opzegbaar is, waar uitzenden een volledig flexibel karakter heeft en u dagelijks op en af kunt schalen. Opdrachtgevers kiezen bijvoorbeeld voor detacheren bij langdurige projecten of bij een langdurig zieke medewerker. U regelt het werk, de begeleiding en het toezicht op de werkvloer en FlexFirst regelt de rest.

Scroll om te ontdekken
detacheren

De voordelen bij FlexFirst

 1. 01 Wij zoeken actief en met passie naar de kandidaat die voldoet aan de door u gestelde eisen.
 2. 02 U betaalt alleen de gewerkte uren volgens een vooraf overeengekomen tarief.
 3. 03 Wij regelen het gehele verloningsproces. Daarmee bespaart u zichzelf veel administratief werk.
 4. 04 U hebt geen risico op onnodige ziektekosten, doordat u niet verplicht bent de werknemer door te betalen tijdens ziekte.
 5. 05 U geeft niet alleen tijdrovende taken uit handen met betrekking tot werving van kandidaten, maar u bespaart o.a. ook op administratiekosten.
 6. 06 Wij werken conform NBBU, VCU & NEN 4400-1 certificering.
informatie

Meer weten?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker, maar weet u niet welke contractvorm het beste past bij uw personeelsvraagstuk of vacature? Stuur ons een korte functieomschrijving en laat u adviseren door de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.

Kosten

Wat kost detacheren?

De kosten van detacheren verschillen per branche en zijn afhankelijk van de schaarste van de kandidaten. Het tarief voor een detachering is altijd opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Het bruto uurloon
 • Kosten voor de verzekering voor ziekte(risico)
 • Opbouw van feestdagen, vakantiedagen en vakantiegeld
 • Kosten voor sociale premies, verzekeringen en werkgeverspremies
 • De werving, selectie en begeleiding van uw nieuwe medewerker

Wilt u precies weten wat een detachering kost? Stuur ons een korte functieomschrijving en wij informeren u vrijblijvend over de kosten.