U zoekt een
administratief medewerker

Flexfirst administratie

Klantgerichte, betrouwbare en deskundige medewerkers zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. FlexFirst begrijpt dit als geen ander. Bij onze franchisenemers kunt u dan ook uitstekend terecht voor een geschikte kandidaat voor administratieve functies.

We hebben een groot bestand met administratieve krachten die graag voor u aan de slag gaan.

Scroll om te ontdekken
professionele partner

FlexFirst helpt u verder

Een administratieve kracht is vooral bezig met het ontlasten en ondersteunen van anderen. Ze nemen administratief werk uit handen, zoals het beheren van de telefoon en de agenda, het maken van afspraken, het invoeren van data, opstellen van brieven en contracten en het notuleren van vergaderingen. Het is hun taak om te zorgen dat alle taken aan het einde van de dag volbracht zijn en dat er geen fouten worden gemaakt. Het is dus erg belangrijk dat zo’n medewerker nauwkeurig is, goed kan plannen en het overzicht weet te bewaren.

Onze Franchisenemers kunnen u onder andere met de volgende functies helpen:

  • Administratief medewerker
  • Office manager
  • HR medewerker
  • Receptioniste
  • Secretaresse
  • Financieel administratief medewerker
administratie

Heeft u een vacature?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker? Stuur ons een korte functieomschrijving, dan brengen we u in contact met de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.