Ontwikkelen met FlexFirst

opleiden

FlexFirst hecht veel waarde aan de duurzame inzetbaarheid van haar flexkrachten. In samenwerking met opleidingscentra door heel Nederland bieden wij opleidingen en cursussen op maat. Hiermee ontzorgen wij uw organisatie en kunnen onze flexkrachten vitaal, veilig en met plezier aan het werk. Nu én in de toekomst!

FlexFirst analyseert uw bedrijfsbehoeftes en biedt ondersteuning bij alle opleidingen, ook voor uw eigen medewerkers. Hiervoor bieden wij zowel individuele opleidingen als incompany trainingen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw volledige personeel over de juiste certificering en diploma’s beschikt.

Scroll om te ontdekken
Samenwerking met opleidingscentra

Opleidingen via FlexFirst

  1. 01 FlexFirst biedt verschillende cursussen met examens aan voor de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Denk hierbij aan VCA Basis, VCA-VOL en VCU-VIL. Ook aan onze EU-flexkrachten wordt gedacht: zij kunnen aan de slag met VCA anderstalig.
  2. 02 Tijdens deze cursus voor Bedrijfshulpverlener worden alle verplichte onderdelen behandeld: zowel brand, ontruiming, communicatie en levensreddende hulpverlening als gebruik AED en EHBO (SEH / NSEH) en niet levensreddende hulp. De cursus wordt bovendien volledig op maat gemaakt voor uw organisatie.
  3. 03 Via FlexFirst kunnen medewerkers hun certificering voor verschillende mobiele arbeidsmiddelen behalen of vernieuwen. Denk hierbij aan de heftruck / hoogwerker / verreiker of Veilig verplaatsen van lasten en lastbegeleiding. Ook is het mogelijk om cursussen te combineren.
  4. 04 Naast verschillende veiligheidsopleidingen heeft FlexFirst een breed scala aan andere opleidingen waarmee flexkrachten zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Van rijbewijs BE tot asbestcertificaat en van steigerpas tot certificaat Sociale Hygiëne: alles is mogelijk voor uw organisatie!
  5. 05 FlexFirst biedt een volledig pakket voor de opleidingen. Hieronder valt: lesmateriaal; cursusboek (in bruikleen); examentraining, oefenvragen en proefexamens; versturen lesmateriaal, diploma's en bijbehorende passen; lunch, koffie en thee. Zo kunnen wij uw organisatie optimaal ontzorgen.
Opleiden
Duurzame inzetbaarheid

Scholingskansen voor flexkrachten!

We leven in een tijd waarin dingen razendsnel veranderen, ook op de arbeidsmarkt. Stil blijven staan is geen optie. FlexFirst denkt met u mee hoe uw personeel duurzaam inzetbaar kan blijven, met het oog op de toekomst.

FlexFirst begrijpt dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Daarom bieden wij naast het reguliere opleidingenaanbod ook verschillende opties voor professionele én persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met DOORZAAM. Middels scholingsvouchers en het Alles-in-1 traject worden flexkrachten gestimuleerd om het initiatief in eigen handen te nemen. Ook als werkgever kunt u uw medewerkers aanmelden. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

informatie

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie? Of wilt u graag meer informatie over de opleidingen, kosten of cursusdata? Neem contact met ons op en ontdek wat FlexFirst voor u kan betekenen.

Ik vond het geweldig om te doen!

Ik wilde me verder ontwikkelen en ben daarom heel blij met de opleiding die ik gekregen heb. Ik kan het niet anders omschrijven: ik ben gewoon heel erg enthousiast!
Marc, flexkracht via FlexFirst
Lees meer over zijn Alles-in-1 traject!
School vacature