Werken als een Productie Medewerker...

Ben jij graag bezig met het proces achter een product en dan zowel bij het productieproces als het montageproces. En werk jij graag mee aan een soepel verloop hiervan. Lees dan snel verder hoe jij als productie medewerker aan de slag kan.

Wat doe je als Productie Medewerker?

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende taken binnen dit productie en montageproces van bijvoorbeeld een technisch bedrijf.

Je draagt bij aan het productie en montageproces en zorgt ervoor dat de productie soepel verloopt. De uitvoerende taken zijn afhankelijk van het product en de branche waarin je aan de slag gaat.

Algemeen takenpakket:

– Controle inkomende orders op aantal en visuele aspecten
– Correct inpakken van de orders voor transport
– Melden van afwijkingen en potentiële productiefouten
– Invullen van productieorders
– Tekeningen lezen en instructies

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten! 

– Als productiemedewerker is er een kans dat je in ploegen gaat werken. Hier zal altijd een toeslag tegenover staan.
– Wij bieden vooral LBO of MBO functies aan
– Opdrachtgevers vragen vaak om enige ervaring met productie werk

Solliciteren doe je zo!

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

2Contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Op gesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt, neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.