Ondernemen
met Ondernemers

Wij zijn FlexFirst. Een ambitieuze uitzendorganisatie met jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. 

Wij ontzorgen organisaties bij hun personele vraagstukken en maken hierbij gebruik van maatwerkoplossingen. Iedere organisatie is namelijk uniek en het vraagstuk is altijd afhankelijk van uw situatie en wensen.

Scroll om te ontdekken
Professionele franchiseformule

Onze kracht

Wat ons onderscheidend maakt, is de samenwerking met lokale ondernemers via een professionele franchiseformule. De keuze voor ondernemers is eenvoudig uit te leggen: zij willen maar één ding en dat is succesvol zijn.

Zij zijn bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen en opdrachtgevers van dienst te zijn. Onze ondernemers zijn doorgewinterde vakmensen met jarenlange kennis in de uitzendbranche of een specifieke sector, zoals Automotive, Finance en Dental.

Om te zorgen dat we ook opdrachtgevers van dienst kunnen zijn op plekken waar we nog geen Franchisenemer gevonden hebben, heeft FlexFirst diverse vestigingen geopend. Vanuit hier zijn verschillende Recruiters actief die op dezelfde wijze werken als de Franchisenemers.

Bij FlexFirst heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Hierdoor werkt u altijd samen met iemand die op de hoogte is van uw behoeftes, wensen en uitdagingen. Dat maakt het contact persoonlijk en zorgt ervoor dat u snel kunt schakelen.

Wij vinden de beste match

Mensen maken het verschil

Onze franchisenemers en recruiters begrijpen dat het succes van een bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken. Daarom streven wij altijd naar het vinden van de beste match.

Hiervoor kijken wij verder dan een CV. Motivatie, uitstraling en persoonlijkheid zijn minstens net zo belangrijk. We bemiddelen tenslotte mensen en geen nummers! Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot het succes.

Meer weten over onze dienstverlening?

Waarom FlexFirst – Ondernemers

Afspraak maken

  • Op dit e-mailadres ontvangt u een bevestiging van uw afspraak.