Over ons

Wij zijn FlexFirst: een ambitieuze uitzendorganisatie met jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. Dat doen we al sinds 2009 met veel passie!

Ervaren partner

We zijn ondernemers in hart en nieren, en specialist in het vinden van dé baan of medewerker die jij zoekt!

Op zoek naar personeel of een nieuwe baan?

Dan ben je bij FlexFirst aan het juiste adres! Als franchisegever zijn we actief op meerdere locaties in Nederland en specialiseren we ons in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van personeel. Dat doen we met opdrachtgevers uit verschillende sectoren en (uitzend)medewerkers in alle soorten en maten. Wat de vraag ook is, wij zorgen voor de beste match.

Sterk in uw regio

Samenwerking met lokale ondernemers

Mensen verbinden en organisaties helpen groeien, is niet alleen onze missie, maar vooral onze passie. Daarom werkt FlexFirst samen met lokale ondernemers via een professionele franchiseformule. Waarom we daarvoor kiezen? Heel simpel: ondernemers willen maar één ding en dat is succesvol zijn.

Daardoor zijn zij bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen en zo opdrachtgevers en flexkrachten de beste service te bieden.

Onze ondernemers zijn doorgewinterde vakmensen met jarenlange kennis in de uitzendbranche of een specifieke sector, zoals Automotive, Finance of Dental.

Dankzij de franchiseformule van FlexFirst kunnen zij hun ambities als zelfstandig ondernemer realiseren, maar hebben zij toch een team van collega’s waarmee ze kunnen sparren. Met de ondersteuning van onze Back Office kunnen zij zich focussen op wat ze het beste kunnen: een mooie match creëren!

Over FlexFirst
Wij vinden de beste match

Mensen maken het verschil

FlexFirst streeft er altijd naar om de beste verbinding te leggen tussen kandidaat en opdrachtgever. We begrijpen namelijk als geen ander dat het succes van een bedrijf bepaald wordt door de mensen die er werken. Tegelijkertijd is werk ook ontzettend belangrijk in het leven van een mens.

Daarom kijken wij verder dan een CV of vacature, want de cultuur van een bedrijf is minstens zo belangrijk. Maar boven alles gaat het om de persoon zelf: wie ben jij en wat zijn je drijfveren? We bemiddelen tenslotte mensen en geen nummers! Door op deze manier te werk te gaan, zorgen wij voor de beste oplossing voor elk vraagstuk en kunnen onze flexkrachten het maximale uit zichzelf halen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Klant aan het woord

Een fijne partij om mee te werken.

"Snel schakelen, korte lijnen en een uitgebreide kennis van onze organisatie maakt dat het een erg prettige, constructieve en al lang lopende samenwerking is."
Gastheer
SBS6 - 2016

FlexFirst bij Feiten & Fabels

SBS6 kwam langs op ons hoofdkantoor in Best om een aantal stellingen en opvattingen over de uitzendbranche eens goed onder de loep te nemen.