StartEasy

Bepaal jouw koers bij de Easy Franchise formule van FlexFirst.

Starten als ondernemer mét een basisinkomen, dat kan met Easy Franchise van FlexFirst!

Logo easy franchise FlexFirst

Heb jij altijd al je eigen uitzendbureau willen beginnen, maar durf je de stap naar het ondernemerschap niet te maken vanwege de onzekere opstartfase? Bij FlexFirst begin je als Franchisenemer met een vliegende start, want je ontvangt via ons Easy Franchise traject altijd een basisinkomen!

totaal ontzorging

Hoe gaat dit in z'n werk?

Met de dosis ervaring die jij in de uitzendbranche hebt, kan het bijna niet meer misgaan. Je kent de markt, weet hoe je mensen overtuigt en beschikt over dé gunfactor. Maar toch twijfel je om de stap naar het ondernemerschap te maken, want een vast inkomen brengt ook zekerheid met zich mee. Ondernemerschap zonder risico bestaat niet, maar we kunnen de financiële drempel wel voor een groot deel wegnemen.

Naast de uitgebreide ontzorging van onze Back Office op het gebied van onder andere (financiële) administratie, marketing en IT, ondersteunen we je ook voor gedurende één jaar op financieel gebied. Via het Easy Franchise traject heb je inkomsten uit maximaal drie inkomstenbronnen, waarvan minimaal één gegarandeerd.

Financieel

Hoe zijn de inkomsten via dit traject verdeeld?

Basisinkomen vanuit FlexFirst

Bij FlexFirst ben je verzekerd van een basisinkomen van € 350,- per week! Deze inkomsten heb je gegarandeerd. Per periode van vier weken stuur je als zelfstandige een factuur van € 1.400,-. Dit basisinkomen ontvang je voor gedurende één jaar.

UWV Starterstraject

Ben je onlangs je baan verloren, zit je nu in de WW én ben je nog nooit ingeschreven geweest bij de KvK? Dan heb jij nog een extra voordeel, want dan kan je in aanmerking komen voor een extra startersregeling vanuit het UWV. Hierbij kun je met behoudt van je uitkering (71%) ontdekken of je in staat bent om in deze periode een rendabele vestiging op te zetten, zonder sollicitatieplicht! Van dit starterstraject kun je maximaal zes maanden gebruik maken.

Variabele inkomsten uit bruto rendement

Daarnaast ga jij als uitzendkanon vanaf dag 1 aan de slag met het plaatsen van top kandidaten bij opdrachtgevers. Van de door jou gerealiseerde brutomarge mag jij iedere vier weken 30% aan Franchisefee factureren. Heb jij na jouw startjaar bij FlexFirst alles op de rit? Dan ga je verder als Franchisenemer via het reguliere traject en vervalt het vaste basisinkomen. Uiteraard staat daar een betere feeverdeling tegenover! Natuurlijk ben je ook welkom om direct dit traject te starten.

Jouw rugzak

Wie ben jij?

  1. 01 Jij bent het gewend om een poule van 20 flexkrachten of meer aan het werk te houden én je hebt door de jaren heen een netwerk van opdrachtgevers en kandidaten opgebouwd.
  2. 02 Je hebt géén 9-tot-5 mentaliteit en wil binnen één jaar een succesvolle vestiging neergezet hebben.
  3. 03 Jij bent niet het type dat achterover gaat zitten en verwacht dat de telefoon vanzelf gaat rinkelen. Door jouw gedrevenheid en creativiteit zet jij jezelf snel op de kaart.
  4. 04 Dat hoort er ook bij, ook al ben je zelfstandige. Dit houdt in dat we ieder kwartaal je voortgang evalueren en kijken of je nog op schema ligt met de door jou opgestelde begroting.

Ga voor deze vliegende start

Heb jij het vertrouwen dat je van 0 naar 20 uitzendkrachten kan komen in één jaar? Neem dan contact met ons op om een sparringsessie in te plannen. Samen bespreken we de mogelijkheden van Easy Franchise en stellen we de begroting op voor het eerste jaar? Tijdens deze sessie kun je al je vragen stellen over bijvoorbeeld ons CRM-pakket, een auto van de zaak, de entree fee, promoties en procedures. En daarnaast gaan we natuurlijk dieper in op hoe we jouw vestiging een kick-start geven en gaan zorgen voor naamsbekendheid in jouw regio. Want FlexFirst is natuurlijk ‘Sterk in uw regio!’.

Start als Franchisenemer bij FlexFirst, bepaal jouw route en zorg voor jouw eigen succes, maar dan vanuit zekerheid én met een professioneel team dat altijd voor je klaar staat!

Aanmelden als Easy Franchisenemer

Meer informatie

Download de brochure over FlexFirst

Op een later moment nog eens alles rustig doorlezen? Download dan hier de brochure en ontdek wat FlexFirst voor jou kan betekenen.

Aanmelden als Easy franchisenemer

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, docx, Max. bestandsgrootte: 1 MB.