Certificeringen
& verklaringen

Bij FlexFirst vinden we kwaliteit belangrijk en daarom leggen we onszelf hoge eisen op.

FlexFirst is daarom onder andere aangesloten bij de NBBU, voldoet aan de NEN 4400-1 norm en is VCU gecertificeerd. Daarnaast is het belangrijk te weten dat ook eventuele bedrijfsaansprakelijkheid is verzekerd.

Scroll om te ontdekken
kwaliteit

Keurmerken en certificaten

NBBU

FlexFirst is NBBU-lid, welke voordelen heeft dat voor u als opdrachtgever? De NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Ze behartigen de belangen van ruim 1.200 brede dienstverleners in de flexbranche.

U vindt ons in het register: nbbu.nl

SNA keurmerk

FlexFirst is voorzien van het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA), gebaseerd op de NEN 4400-1 norm. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden twee keer per jaar beoordeeld op de verplichtingen die uit arbeid voortkomen. Denk hierbij onder andere aan het op juiste wijze toepassen van de CAO en het op tijd afdragen van voldoende loonheffingen en omzetbelasting. Het SNA-keurmerk garandeert dat je zaken doet met een betrouwbare en professionele onderneming.

U vindt ons in het register: normeringarbeid.nl

VCU

Onze organisatie is VCU gecertificeerd. VCU staat voor ‘Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’. Deze certificatie is vooral bedoeld voor uitzendorganisaties die personeel te werk stellen bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Met dit certificaat willen wij het belang van een veilige werkplek voor onze medewerkers garanderen.

Daarnaast beschikken ook al onze franchisenemers, recruiters en andere medewerkers over het VIL-VCU certificaat. Dit is de certificering van de veiligheidsopleiding voor contactpersonen en leidinggevenden.

U vindt ons in het register: ccr.ssvv.nl