Een flexibele baan

Flexfirst werkgevers

Werken als uitzendkracht, wat houdt dat precies in en wat zijn de verschillende mogelijkheden? Dat hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Bij FlexFirst hebben we een ruim aanbod aan vacatures op uitzendbasis, in veel verschillende sectoren en op alle niveaus. 

We kijken samen wat het beste bij jou past. Vanaf het eerste moment werk je met een vaste contactpersoon die het hele sollicitatietraject met jou doorloopt. Spreken jullie elkaar daarna dan niet meer? Natuurlijk wel! Jouw vaste contactpersoon staat altijd voor je klaar. Dus heb je vragen, is er een probleem of gaat het niet zoals je had verwacht? Bij FlexFirst sta je er niet alleen voor.

Scroll om te ontdekken
werken op jouw manier

Waar ben jij naar op zoek?

Tijdelijk werk

Houd je van afwisseling, wil je steeds opnieuw uitgedaagd worden of heb je even tijd over? Dan is werken op uitzendbasis via FlexFirst iets voor jou. Of je nou op zoek bent naar productiewerk of administratief werk, er zit altijd iets voor je tussen. Als uitzendkracht ga je een arbeidsovereenkomst met FlexFirst aan, maar verricht je werkzaamheden bij een van onze opdrachtgevers.

Tijdelijk met uitzicht op vast

Wel 50% van de functies die FlexFirst aanbiedt zijn voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Dit houdt in dat je het eerste half jaar werkt als uitzendkracht in dienst van FlexFirst, wat te vergelijken is met een proeftijd. Indien je goed functioneert en de opdrachtgever tevreden is, kun je daarna een contract bij het bedrijf zelf krijgen. Mochten de werkzaamheden eerder ophouden, dan zoekt FlexFirst een andere baan voor je.

Werken op detacheringsbasis

Een andere mogelijkheid is om gedetacheerd te worden. Je komt dan in dienst van FlexFirst en wij lenen je dan uit aan een opdrachtgever. Het gaat vaak om projecten die langer duren: denk hierbij aan enkele maanden tot een aantal jaar. Maar dat lijkt toch heel veel op uitzenden? Dat klopt, alleen bij detacheren weet je vooraf precies hoelang een opdracht duurt en geven we je meer zekerheid.

voordelen

Waarom kiezen voor FlexFirst?

  1. 01 Al onze vestigingen zijn in handen van gedreven ondernemers of recruiters. Zij zetten net dat extra stapje dat nodig is om jou aan jouw droombaan te helpen. Doordat je bij FlexFirst altijd één vaste contactpersoon hebt, weet je zeker dat hij/zij jou persoonlijk kent en weet wat jouw wensen en behoeftes zijn.
  2. 02 Onze ondernemers en recruiters werken al jaren samen met veel van onze opdrachtgevers. Ook zij hebben bij FlexFirst één vaste contactpersoon. Daardoor kennen wij hen goed en kunnen wij jou veel over het bedrijf vertellen voordat je op sollicitatiegesprek gaat. Zo heb jij een voorsprong op alle andere sollicitanten.
  3. 03 Zorgen voor een leuke baan, het juiste salaris en een tijdige uitbetaling vinden wij vanzelfsprekend. Dat is de basis! Bij FlexFirst kijken we verder; ons doel is om van iedere flexkracht een ambassadeur te maken. Een gemotiveerde en betrokken medewerker is namelijk goud waard.
  4. 04 FlexFirst heeft werk voor starters en ervaren medewerkers op ieder opleidingsniveau en in ieder vakgebied. Omdat specialistische kennis in veel branches van het grootste belang is, werken onze ondernemers en recruiters veel samen. Hierdoor spreken wij dezelfde (vak)taal als onze flexkrachten en opdrachtgevers.
  5. 05 Bij FlexFirst kun je terecht voor tijdelijk werk, maar ook voor een vaste baan. Een vaste baan houdt in dat je, direct of op termijn in dienst gaat bij de opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Meer dan 50% van onze flexkrachten vindt via FlexFirst een vaste baan. Daar zijn wij trots op!