Een vaste baan

Flexfirst een vaste baan

Wil je liever een vaste baan? FlexFirst bemiddelt ook kandidaten op basis van Werving & Selectie. Dat houdt in dat wij voor opdrachtgevers op zoek gaan naar vaste medewerkers. Aan de hand van een vacature gaan wij op zoek naar de perfecte kandidaat.

We stellen vervolgens alleen kandidaten voor die volgens ons goed passen bij de wensen van de opdrachtgever. Dat werkt natuurlijk ook omgekeerd. Op basis van jouw wensen en eisen zoeken we naar een toffe baan die bij jou past. We kijken hierbij verder dan je CV. Motivatie, uitstraling en persoonlijkheid zijn minstens net zo belangrijk. We bemiddelen mensen en geen nummers!

Scroll om te ontdekken
Flexfirst Een vaste baan
Flexfirst een vaste baan
Flexfirst een vaste baan
Flexfirst een vaste baan
Flexfirst een vaste baan
werkwijze

Van sollicitatie naar nieuwe baan

1Over onze werkwijze

Wanneer je start met een nieuwe uitdaging, wil je dat alles goed geregeld is. Van de zoektocht naar je ideale baan, tot het sollicitatieproces en het moment van indiensttreding. Vanaf het eerste moment werk je met een vaste contactpersoon die het hele sollicitatietraject met je doorloopt.

2Eerste contact

Het eerste contact is gelegd: jij hebt gesolliciteerd op een van de vacatures of een van onze ondernemers of recruiters heeft jou benaderd omdat hij/zij enthousiast is over jou! Samen plannen jullie zo snel mogelijk een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking.

3Kennismaken met FlexFirst

Wie ben jij? Wat vind jij belangrijk? Welke ambities heb je? En wat zijn belangrijke karaktereigenschappen van je? Onze ondernemer of recruiter vraagt je het hemd van het lijf om zo veel mogelijk over je te weten te komen. Al deze zaken vinden we minstens zo belangrijk als een goed gevuld CV. Ben dus vooral jezelf als je langs komt en laat je van je beste kant zien. Gewoon zoals je bent.

4Op gesprek bij de opdrachtgever

Ben jij tijdens het gesprek enthousiast geworden over de vacature? Dan gaan we jou voorstellen bij onze opdrachtgever en wordt je uitgenodigd voor een gesprek.

Hebben we niet direct een passende vacature? Dan hebben we tijdens kennismaking genoeg over jou gehoord om dé baan te gaan zoeken die het beste bij je past.

5Tekenen voor je nieuwe baan

Ben jij positief na het gesprek? Zie je jezelf in die functie en bij onze opdrachtgever wel werken? En is de opdrachtgever net zo enthousiast over jou? Dan gaan we je contract opmaken en kun jij deze binnen no-time tekenen.

voordelen

Waarom kiezen voor FlexFirst?

  1. 01 Al onze vestigingen zijn in handen van gedreven Franchisenemers of Recruiters. Zij zetten net dat extra stapje dat nodig is om jou aan jouw droombaan te helpen. Doordat je bij FlexFirst altijd één vaste contactpersoon hebt, weet je zeker dat hij/zij jou persoonlijk kent en weet wat jouw wensen en behoeftes zijn.
  2. 02 Onze ondernemers en recruiters werken al jaren samen met veel van onze opdrachtgevers. Ook zij hebben bij FlexFirst één vaste contactpersoon. Daardoor kennen wij hen goed en kunnen wij jou veel over het bedrijf vertellen voordat je op sollicitatiegesprek gaat. Zo heb jij een voorsprong op alle andere sollicitanten.
  3. 03 FlexFirst heeft werk voor starters en ervaren medewerkers op ieder opleidingsniveau en in ieder vakgebied. Omdat specialistische kennis in veel branches van het grootste belang is, werken onze ondernemers en recruiters veel samen. Hierdoor spreken wij dezelfde (vak)taal als onze flexkrachten en opdrachtgevers.