Aanmelden als EASY franchisenemer

Wil je graag je eigen uitzendbureau openen en ben je geïnteresseerd in de EASY franchiseformule van FlexFirst? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische intake. 

Is de eerste indruk aan beiden kanten goed? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons hoofdkantoor in Best (Noord-Brabant). 

Scroll om te ontdekken

Ondernemersinkomen vanuit FlexFirst

Heb jij ervaring in de uitzendbranche en wil je voor jezelf beginnen, maar ervaar jij een financiële drempel? Dan biedt FlexFirst via de EASY Franchiseformule de mogelijkheid om voor gedurende één jaar een gegarandeerd basis ondernemersinkomen te ontvangen van € 350,- of € 500, per week! Dit is afhankelijk van de ervaring die je reeds hebt opgedaan in de uitzendbranche.

 

Variabele inkomsten uit bruto rendement

Vanaf dag één ben jij druk met het realiseren van plaatsingen. Van de door jou gerealiseerde brutomarge mag jij iedere vier weken een bedrag (naast het ondernemersinkomen) aan Franchisefee factureren. Heb jij na jouw startjaar bij FlexFirst alles op de rit? Dan ga je verder als Franchisenemer via het reguliere traject (Full Franchise) en vervalt het vaste ondernemersinkomen. Uiteraard staat daar een betere fee-verdeling tegenover! Liever na een kwartaal de switch maken? Dat mag natuurlijk ook.

 

UWV Starterstraject

Ontvang je een WW-uitkering én ben je nog nooit ingeschreven geweest bij de KvK? Dan heb jij nog een extra voordeel, want dan kan je in aanmerking komen voor een extra startersregeling vanuit het UWV. Hierbij kun je met behoudt van je uitkering (71%) ontdekken of je in staat bent om een FRANCHISE rendabele vestiging op te zetten, zonder sollicitatieplicht! Van dit starterstraject kun je maximaal zes maanden gebruik maken. Informeer bij ons over onze ervaringen met dit traject en/of bij de Franchisenemers die je zijn voor gegaan.

 

Aanmelden als Easy franchisenemer

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, docx, Max. bestandsgrootte: 1 MB.