Aan het werk als Project Manager

Je bent sterk in communiceren en daarmee ook een kei in onderhandelen. Het leiderschap staat op jouw lijf geschreven en ziet hier steeds weer een uitdaging in. Regel jij ook nog eens graag alles tot in de puntjes? Dan zou jij een sterke project manager kunnen zijn. Lees snel verder wat ze hierbij van je verwachten.

Wat doe je als projectmanager?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van een of meerdere projecten. Je zorgt ervoor dat het project binnen het gestelde budget en de gestelde deadlines piekfijn opgeleverd wordt. Je verzorgt de intern en externe communicatie rondom het project, je doet de bestellingen en in overleg met het hoofd planning zorg je ervoor dat alle benodigdheden op tijd binnen zijn, om volgens de planning, de uitvoer te starten.

(Binnen het project ga je aan de slag met het maken van een planning, begroting, een team aansturen en eventueel bijkomende problemen oplossen.)

Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de operationele processen. En hierbij het aanspreekpunt van het gehele project.

Algemeen takenpakket:

– Je maakt een planning voor het gehele project
– Je maakt een begroting voor het gehele project
– Je stuurt het team en je collega’s aan die te maken hebben met het project
– Je hebt een open en duidelijke communicatie naar iedereen waarmee je samenwerkt voor het project
– Je lost eventuele problemen op

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten! 

– Wij bieden vooral MBO of HBO functies aan
– De opdrachtgever kan vragen om leidinggevende skills of ervaring in een leidinggevende rol
– De volgende kernwoorden zijn op jou van toepassing: strategisch, analytisch, innovatief, pro-actief, communicatief vaardig, stressbestendig, flexibel en klantgericht.
– Het is mogelijk dat de opdrachtgever om een VOG vraagt. Dit zal altijd bij de vacature vermeld staan als dit verwacht wordt. *Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een “Verklaring Omtrent Gedrag” (VOG).

Solliciteren doe je zo!

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

2Contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Op gesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt, neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.