Een baan als Recruiter/Intercedent

Ben jij goed in zelfstandig werken? Ben jij enthousiast en niet bang om mensen te benaderen of een telefoontje te plegen. Weet jij andere te enthousiasmeren en ben jij een kei in het achterhalen van iemand zijn/haar ambities. Lees hieronder dan meer over de functie Recruiter/intercedent, misschien is deze functie wel op jouw lijf geschreven. Lees snel verder!

Wat doe je als Recruiter/Intercedent?

Als Recruiter ga je aan de slag met het werven en selecteren van personeel. Je gaat met mogelijk nieuw personeel in gesprek om o.a. te kijken wat zijn/haar interesses zijn, wat zijn/haar expertises zijn en waar hij/zij naar op zoek zijn. Vanuit hier ga je op zoek naar de perfecte match voor jou kandidaat.

Algemeen takenpakket:

– Het werven en selecteren van geschikte kandidaten
– Schakelen met je collega’s binnen de HR afdeling om de behoeftes van de opdrachtgever te bespreken
– Het opstellen van functieprofielen en schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten
– Het onderhouden van contact met de externe bureaus zoals werving-& selectiekantoren
– Het voorstellen van CV’s en voeren van sollicitatiegesprekken

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten!

– Wij bieden vooral MBO en HBO functies aan
– Voor deze functie is het belangrijk dat je spontaan en enthousiast bent
– Je moet beschikken over sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
– Voor de functie als intercedent worden vaak enige jaren ervaring als Recruiter op prijs gesteld

Solliciteren doe je zo!

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

2Contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Op gesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt, neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.