Aan het werk als Inkoper...

Ben jij goed in het onderhandelen met leveranciers over o.a. prijzen en weet jij hierbij de juiste prijs kwaliteit verhouding te bepalen. Lees dan snel verder hoe je via ons als inkoper aan de slag kunt.

Wat doe je als Inkoper?

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het veelzijdige inkooppakket. Zoals de inkoop van goederen en diensten binnen een bedrijf. Je zorgt ervoor dat de voorraden kloppen en besteld waar nodig bij. Hierbij onderhandel je eventueel ook over de prijzen.

Algemeen takenpakket: 

– Het aanvragen van offertes bij bestaande en nieuwe leveranciers
– Het regelen van een optimale prijs, kwaliteit en leverprestatie
– In contact staan met leveranciers over te plaatsen en te bewaken inkooporders en orderbevestigingen
– Het maken van een inventaris
– Tijdige doelgerichte actie bij levertijd en/of kwaliteit afwijking
– Ervoor zorgen dat facturen op tijd betaald worden

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten!

– Wij bieden vooral MBO en HBO functies aan
– Binnen deze functie wordt er vaak verwacht dat je over onderhandelingstalent beschikt
– Het is belangrijk dat je cijferkundig inzicht hebt en hier goed mee kan werken
– Je kunt op een gestructureerde manier werken

Het sollicitatieproces

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

2Contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Op gesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt, neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.