Werken als een Assemblage Medewerker Kabels...

Dingen in elkaar zetten, daar draai jij je hand niet voor om. Je hebt een sterk verantwoordelijkheid gevoel en gaat altijd voor kwaliteit. Lees meer over hoe je aan de slag kunt als Assemblage Medewerker.

Wat doe je als Assemblage Medewerker Kabels?

Als Assemblage Medewerker Kabels ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig monteren van kabels en het samenstellen van kabelbundels en/of elektronische modules aan de hand van technische tekeningen, werkvoorschriften en procedures. Jouw werkzaamheden bevatten het gehele proces. Van het doornemen van de tekeningen tot het maken van de kabels, het visueel controleren op afwijkingen en het repareren van fouten die opgespoord zijn na visuele en elektrische testen.

Verder ben je verantwoordelijk voor de apparaten en gereedschappen op de afdeling die ter beschikking worden gesteld aan jou en jouw collega’s. Ook zorg je voor je eigen werkplek en de netheid daarvan.

Algemeen takenpakket:

Als assemblage medewerker kabels ben je verantwoordelijk voor:
– Onderdelen controleren op de kwaliteit
– Producten in elkaar zetten (assembleren)
– Wanneer het product in elkaar staat de kwaliteit checken. En of het product werkt.

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten!

– Wij bieden vooral MBO functies aan
– Wij bieden ook banen aan als Assemblage Medewerker

 

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

2Contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Op gesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt, neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.