FlexFirst: ook voor vacatures in tandtechiek

Tandtechniek is, net als vele ambachtelijke beroepen, een vakgebied dat te maken heeft met een toenemend te kort aan gekwalificeerd personeel. Het vinden van de juiste kandidaten wordt hierdoor steeds lastiger en dat terwijl de kwaliteit van het bepalend is voor het succes van het laboratorium. FlexFirst ondersteunt laboratoria bij het vinden van de juiste tandtechnici!

Scroll om te ontdekken

Hoe gaat FlexFirst te werk? Naast jarenlang actief te zijn in de arbeidsbemiddeling, werken wij samen met experts die hun sporen verdiend hebben in de tandtechnische branche. Door kennis en kunde te bundelen en netwerken samen te voegen, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en recente vacatures.

FlexFirst biedt opdrachtgevers naast werving en selectie, ook de optie om te kiezen voor detacheren of uitzenden. Welke dienstverlening er ook gekozen wordt, we gaan altijd voor een pro-actief recruitmentproces. De juiste kandidaat op de juiste plek, door middel van een transparante samenwerking en duidelijke voorwaarden. Dat is ons doel!

Bij welke vacatures kunnen we (onder andere) helpen:

  • Porselein technicus / Porselein technieker
  • Prothese technicus / Prothese technieker
  • KPT’er (Klinisch prothesetechnicus)
  • Tandprotheticus
  • Gipstechnicus / Gipstechnieker
  • CAD/CAM specialist

Heb je specifieke vragen over onze service of al klaar voor een kennismaking? Neem dan contact met ons op via dental@flexfirst.nl of 06 20 53 85 79.