FlexFirst heeft Doppers voor toppers!

FlexFirst heeft Doppers voor toppers!

25 APR. 2018 – Bij FlexFirst streven wij altijd naar een langdurige relatie met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Door onze persoonlijke benadering zijn wij in staat de juiste match te maken en een solide basis te vormen voor een duurzame samenwerking. Naast onze corebusiness, de personeelsbemiddeling, vindt FlexFirst het ook belangrijk om binnen de organisatie te verduurzamen in de vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

Scroll om te ontdekken

Zo gaan we dit jaar nog een slag verder met de digitalisering van onze administratieve processen. Maar ook op kleine schaal dragen we een steentje bij door plastic flesjes in de ban te doen, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze flexkrachten!

Maatschappelijke winst

Eerder deze maand was FlexFirst aanwezig bij het The Road Symposium in Tilburg. Bij dit jaarlijks terugkerende evenement over ondernemerschap stonden drie succesvolle ondernemers op het podium om de bezoekers te inspireren. Het thema “Changing Tomorrow’s World” zorgde voor zeer interessante en uiteenlopende ondernemersverhalen. Desondanks hadden Pieter Zwart (Coolblue), Merijn Everaarts (Dopper) en Elske Doets (Jan Doets), in hun verhaal een belangrijke overeenkomst. De drie ondernemers denken dagelijks na hoe zij vanuit hun onderneming iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Zo helpt Elske jonge vrouwen met een ondernemerswens via haar Young Lady Business Academy en bij Coolblue zetten ze tegenwoordig bezorgfietsen in.

The bottle is the message

Dopper sprong er tijdens het symposium écht uit op het gebied van verantwoord ondernemen, doordat zij alle bedrijfsactiviteiten aanpassen aan hun missie: “Met één herbruikbare design waterfles alle single-use plastic waterflesjes overbodig maken”. Dit zou jaarlijks 125 miljoen kilo aan plastic in de oceaan schelen! Daarnaast doneren ze een deel van hun omzet aan de Dopper Foundation, deze foundation investeert in oplossingen voor de plastic problematiek en doneert wereldwijd aan drinkwaterprojecten.

De missie van Dopper heeft FlexFirst dusdanig geïnspireerd, dat wij dezelfde week nog FlexFirst Doppers besteld hebben voor onze uitzendkrachten! Wij zijn trots om een bijdrage te leveren aan het streven van Dopper; kristalhelder water, in elke oceaan en uit elke kraan. Zo draagt ook FlexFirst bij aan ‘Tomorrows World’.

Weten hoe jij aan zo’n gave FlexFirst Dopper komt? Informeer dan snel via info@flexfirst.nl!