FlexFirst bestaat 10 jaar!

FlexFirst 10 jaar

1 JAN. 2019 – Het is zo ver: FlexFirst gaat haar jubileumjaar in! Dit jaar vieren wij dat FlexFirst 10 jaar bestaat. We zijn trots op het bereiken van deze mijlpaal en laten dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Scroll om te ontdekken

We kijken terug op 10 succesvolle jaren waarin onze organisatie veel mooie stappen heeft gemaakt. Een van deze stappen is de keuze voor een franchiseformule, waar we vijf jaar geleden mee van start zijn gegaan. Inmiddels zijn er meerdere franchisenemers aangesloten bij onze organisatie, waardoor we steeds meer opdrachtgevers en flexkrachten van dienst kunnen zijn.

Wil jij ons jubileum mee vieren? Houdt FlexFirst dan extra goed in de gaten dit jaar! We willen zo veel mogelijk opdrachtgevers, flexkrachten, partners, ambassadeurs en andere bekenden van onze organisatie deelgenoot maken en laten meegenieten. Op naar de volgende 10 jaar, we kijken ernaar uit!