Scholingskansen voor flexkrachten

Flexfirst NBBU Project Loopbaan Intermediair

20 FEB. 2019 – We leven in een tijd waarin dingen razendsnel veranderen, ook op de arbeidsmarkt. Stil blijven staan is geen optie. FlexFirst denkt met je mee hoe jij relevant kun blijven voor de arbeidsmarkt, met het oog op de toekomst. Hoe we dat doen? Door het aanbieden van scholing! Eerder deze maand is FlexFirst van start gegaan met het project Loopbaan Intermediair 2019. In dit project bieden we jou als flexkracht een extra mogelijkheid om jouw carrièredroom te realiseren. Lees hieronder meer over jouw scholingsopties bij FlexFirst.

Scroll om te ontdekken

Het belang van scholing

We willen er graag voor zorgen dat onze uitzendkrachten zich blijven ontwikkelen. Leren en werken groeien steeds dichter naar elkaar toe en dat moet ook wel. Zo is er steeds meer werk dat door robots en computers overgenomen wordt, waardoor banen veranderen of verdwijnen. Maar dat levert ook mooie kansen op: met scholing kun je nieuwe vaardigheden leren of zelfs een hele andere sector betreden. FlexFirst helpt je zodat je klaar bent voor de toekomst. Zo kun je nu en later met veel plezier jouw werk kunt uitvoeren.

Blijven doorleren met bijscholing

Er verandert veel in de wereld en dat zorgt ervoor dat je flexibel moet zijn. Om te zorgen dat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven, kun je bij FlexFirst cursussen en trainingen volgen. Jij wil jouw ambities najagen, en dat juichen wij alleen maar toe. Zo blijf je bij, kun je groeien als persoon en vergroot je jouw inzetbaarheid en kansen op de arbeidsmarkt. Scholing zorgt ervoor dat de kans op de baan die je graag wil toeneemt.

Een heel andere sector door omscholing

Ben je toe aan verandering en wil je in een totaal andere sector werken? Ook dan denkt FlexFirst met je mee, want we willen dat je een baan vindt die écht bij je past. Misschien heb je een passie waar je meer mee wil doen of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via het project Loopbaan Intermediair 2019 krijg jij de kans om jouw mogelijkheden binnen een nieuw vakgebied te verkennen. Denk aan een opleiding tot verkeersregelaar of vrachtwagenchauffeur, maar ook in de bouw kun je terecht. Zelfs het leren van een taal is een optie! Je bent nooit uitgeleerd. Of dat je nou net klaar bent met je studie of een carrièreswitch na je 50e wil maken: FlexFirst staat voor je klaar.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor bijscholing of omscholing? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon binnen FlexFirst. Nog geen flexkracht bij onze organisatie, schrijf je dan in via deze link of stuur een mail naar info@flexfirst.nl.