Geslaagd voor NBBU cao-audit

Flexfirst Geslaagd voor NBBU cao-audit

14 MRT. 2019 – Op 12 maart heeft Normec VRO de CAO audit uitgevoerd bij FlexFirst BV. Deze driejaarlijkse controle staat volledig in het teken van de correcte toepassing van de CAO en is nodig voor het behouden van het NBBU lidmaatschap. Dankzij de gedegen voorbereiding van Angelique Noordhoek (Financieel Manager), onze Franchisenemers en Recruiters, is onze organisatie de audit zonder enige op- of aanmerking doorlopen. We zijn zeer trots op het resultaat!

Scroll om te ontdekken

Waarom werken met een NBBU gecertificeerde uitzendorganisatie?

Betrouwbaarheid

Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft ook het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet wordt ontzet uit het lidmaatschap. Voor u dus een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vakmanschap

De goed opgeleide, professionele intercedenten van uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt hen hierbij met onder meer vakinhoudelijke seminars. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

Transparantie

Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten, die u als opdrachtgever verzekert van transparantie en duidelijkheid.

Kwaliteit

Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.

Flexibele NBBU-cao

NBBU-uitzendondernemingen werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten. Deze cao biedt de inlener concrete voordelen.

Concreet voordeel NBBU-cao

Vanaf dag één het loon dat in uw sector van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid tussen uw vaste medewerkers en uitzendkrachten op de werkvloer.

Meer informatie vindt u in de brochure ‘Wij zijn lid van de NBBU – Wat betekent dat voor u als opdrachtgever?’