Administratieve versterking voor FlexFirst!

Flexfirst Financieel Administratief Medewerkster

1 APR. 2019 – Je zou bijna denken dat we een grapje maken, maar we zijn toch echt heel serieus: FlexFirst heeft er weer een nieuwe collega bij! Bij het toenemend aantal opdrachtgevers en flexkrachten komt ook steeds meer administratie kijken. Om ervoor te zorgen dat het allemaal op rolletjes blijft lopen, komt Anita van der Pasch per 1 april onze Back Office ondersteunen op financieel en administratief gebied.

Scroll om te ontdekken

Even voorstellen:

“Ik ben Anita van der Pasch en ben 42 jaar. Mijn ervaring met werkzaamheden op de financiële administratie is heel ruim en divers. Ik heb in het verleden ook al een keer bij een uitzend/detacheringsbureau (BouwGenius) gewerkt, dus deze branche is mij niet vreemd. Via diverse andere werkgevers ben ik nu bij FlexFirst terecht gekomen.

In verband met de groei die FlexFirst doormaakt ga ik mij vooral bezighouden met het ondersteunen van Angelique Noordhoek (Financieel Manager) met alle voorkomende werkzaamheden, zoals debiteuren, crediteuren, bank en de moeilijkere vraagstukken. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van het financiële proces!”

Welkom Anita!