Een gastcollege op het van Maerlantlyceum!

Flexfist gaf een gastles op het Van Maerlantlyceum!

6 MEI 2019 – Bij FlexFirst blijven we onszelf graag ontwikkelen, maar helpen we ook anderen met hun groei. Daarom was Franchisegever Bart Withagen vanochtend aanwezig voor het Brainport gastlesprogramma van het Van Maerlantlyceum te Eindhoven.

Scroll om te ontdekken

Binnen het vak bedrijfseconomie wordt dit programma ingezet om de havo- en vwo-leerlingen voor te bereiden op de wereld van morgen. In de les kwamen onder andere het ontstaan en de ontwikkelingen van FlexFirst aan bod, maar werd er ook ingegaan op de benodigde skills voor ondernemerschap. De leerlingen gingen bovendien zelf aan de slag met een uitdagend vraagstuk en kwamen met mooie ideeën. Zo leerden zij niet alleen van ons, maar wij ook van hen!