FlexFirst bij de Great Wall Marathon in China!

Flexfirst Bart China

23 MEI 2019 – Nog geen maand na de Marathon van Londen, begon Franchisegever Bart Withagen afgelopen weekend alweer aan de volgende uitdaging: The Great Wall Marathon in China. Deze behoort tot een van de meest uitdagende en extreme hardloopwedstrijden en staat dan ook wel bekend als een Adventure Marathon.

Scroll om te ontdekken

En dat is niet voor niks! Naast steile paden, moeten de marathonlopers ook de uitdaging aan met de 5.164 traptreden van de Chinese muur. Een hele beleving, ook voor de lokale bevolking die op het platteland zelden toeristen zien. 

Maar na vele high fives, adembenemende uitzichten en een unieke reis door de Chinese cultuur, was daar dan toch de finish voor Bart. Hij is niet alleen een medaille rijker, maar kan vooral een bijzondere ervaring van zijn bucketlist afstrepen.

Van harte gefeliciteerd namens het team van FlexFirst!