FlexFirst trekt ervaren Branchemanager Bouw & Techniek aan!

1 JUL. 2019 – Rob van der Waals is per 1 juli 2019 gestart als Sales Manager West-Nederland bij FlexFirst. Vanuit het regiokantoor Barendrecht gaat Rob invulling geven aan de verdere expansie van FlexFirst BV in West Nederland. 

Scroll om te ontdekken

De vestiging in Barendrecht opende in september 2018 de deuren, waarna diverse ondernemers uit de regio zich aansloten als Franchisenemer. Rob gaat deze Franchisenemers en onze medewerkers ondersteunen en begeleiden bij New Business en het uitbreiden van het netwerk van flexkrachten in het Westen.

Rob heeft meer dan 22 jaar ervaring in de uitzendwereld, met name op het gebied van Bouw & Techniek. Als Branchemanager was hij nauw betrokken bij de ontwikkelingen in deze sectoren en was hij verantwoordelijk voor het team van specialisten en recruiters. FlexFirst slaat met de komst van Rob een mooie brug naar het verder opbouwen van de landelijke dekking en geeft meer inhoud aan de positionering van FlexFirst bij de bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Heeft uw organisatie behoefte aan een professionele gesprekspartner die u alles kan vertellen over de voordelen van het uitzenden? Of ben jij die professional of vakman die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op via 06 53 81 28 97 of rvanderwaals@flexfirst.nl.

FlexFirst heet Rob van harte welkom!