FlexFirst rondt VCU audit succesvol af!

Flexfirst VCU afgerond

18 SEPT. 2019 –FlexFirst heeft de veiligheid en gezondheid van haar flexkrachten hoog in het vaandel staan. Om dat aantoonbaar te maken heeft onze organisatie vorig jaar het VCU-certificaat behaald, VCU staat voor ‘Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’. Het behalen van een certificaat is mooi, maar je moet er natuurlijk ook voor zorgen dat je ‘m behoudt. Om aan te tonen dat we aan alle eisen voldoen heeft TÜV Nederland vandaag de eerste tussentijdse audit uitgevoerd. En met succes, want we hebben de audit glansrijk en met complimenten van de auditor afgerond.

Scroll om te ontdekken

SNA-Keurmerk

Vorige week heeft FlexFirst ook de halfjaarlijkse NEN 4400-1 audit wederom zonder enige opmerkingen doorlopen! Dit betekent een continuering van het SNA-keurmerk in het jubileumjaar van FlexFirst. Hiermee laten we zien dat onze Back Office administratie voldoet aan alle door de NBBU gestelde wettelijke voorwaarden en eisen, en natuurlijk dat de uitzendkrachten bij FlexFirst in goede handen zijn!

We zijn trots op dit SNA-keurmerk en zullen onze processen blijven optimaliseren mede in het licht van alle komende wetswijzigingen (WAB). Wij streven ernaar om ook bij de volgende controle een goed resultaat te behalen!