Maak kennis met Eric Klatten!

8 NOV. 2019 – FlexFirst gaat het weekend in met goed nieuws: we verwelkomen een nieuwe collega in Noord-Holland! Onze organisatie blijft gestaag groeien en dat is reden voor uitbreiding. Daarom start Eric Klatten als Recruiter in de vestiging Beverwijk. Vanuit daar ondersteunt hij alle Franchisenemers in de regio!

Scroll om te ontdekken

Even voorstellen:

“Vier jaar geleden ben ik volledig blanco de uitzendwereld ingerold, niet wetende wat ik kon verwachten en of het wat voor mij was. Pas toen kwam ik erachter wat voor diversiteit dit te bieden had. Van contact met uitzendkrachten tot contact met klanten, het zoeken naar nieuwe kandidaten, maar ook administratieve werkzaamheden.

Na vier mooie jaren waarin ik veel geleerd had, was het tijd voor een nieuwe stap. Precies op het juiste moment was FlexFirst daar. FlexFirst bood mij een kans aan die ik wel met beide handen aan moest grijpen: mijzelf ontwikkelen op commercieel gebied. Per november ga ik dan ook aan de slag om de regio west te versterken en FlexFirst zo veel mogelijk te koppelen aan nieuwe relaties.”

Eric, van harte welkom en veel succes gewenst namens het FlexFirst-team!

Ben je benieuwd wat Eric voor jou kan betekenen? Neem contact met hem op via eklatten@flexfirst.nl of 06 43 13 64 35.