FlexFirst denkt aan jouw toekomst!

Flexfirst duurzaamheid

15 JAN. 2020 – Met alle razendsnelle veranderingen op de arbeidsmarkt, vindt FlexFirst het essentieel dat haar flexkrachten sterk in de arbeidsmarkt staan. Zo kunnen zij hun werk nu én in de toekomst met veel plezier uitvoeren! Daarom stond het afgelopen jaar in het teken van duurzame inzetbaarheid: we gingen van start met het project Loopbaan Intermediair 2019. En wat een succes!

Scroll om te ontdekken

Middels dit project boden we onze flexkrachten een extra mogelijkheid om hun ambities na te jagen, iets wat we natuurlijk alleen maar toejuichen! In samenwerking met project Alles-in-1 van DOORZAAM, gingen zij aan de slag met hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Zo volgden ze taalcursussen, werd financiële gezondheid aangepakt met een budgetcoach en onderzochten anderen een nieuw carrièrepad.

FlexFirst kijkt terug op een succesvolle eerste deelname aan dit project en mocht vol trots een certificaat in ontvangst nemen. Ook in 2020 blijven we hard werken aan de duurzame inzetbaarheid van onze flexkrachten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met jouw vaste contactpersoon. Nog geen flexkracht bij onze organisatie? Stuur dan een mail naar info@flexfirst.nl.