Eerste Franchisenemer Daan verlengt samenwerking

Daan verlengt franchisetermijn

01 mrt 2020 – In maart 2013 startte Daan van den Heuvel als Flex-Ondernemer bij FlexFirst. Via deze formule kon je gedurende een half jaar aan het ondernemerschap proeven, maar wel met de zekerheid van een vast inkomen. Na twee jaar waagde hij de sprong en schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel. Daan startte hij als eerste Franchisenemer bij onze professionele franchiseformule. Met trots kunnen wij vertellen dat hij na een periode van vijf jaar, de samenwerking met nog eens vijf jaar verlengt heeft! FlexFirst is ontzettend blij met de verlenging en we verheugen ons erop om de samenwerking voort te zetten.

Veel kandidaten hebben door zijn inzet een vaste baan gevonden! Na alle taarten die hij heeft uitgedeeld, heeft hij er zelf ook een verdiend! Gefeliciteerd Daan met de eerste vijf jaar, we hopen je nog lang bij het team hebben! We wensen je veel plezier en succes met het verder uitbouwen van jouw vestiging!

Scroll om te ontdekken