Een succesvol Alles-in-1 traject!

Uitzendkracht Marc op schoolplein na Alles-in-1 Traject van DOORZAAM

11 MRT. 2020 – “Ik vond het geweldig om te doen”, zo begon Marc toen we hem spraken over het Alles-in-1 traject. Sinds 2015 is hij met ontzettend veel plezier werkzaam als Toezichthouder op een middelbare school in Eindhoven. Dat wil hij de rest van zijn werkzame leven blijven doen, dus toen hij de kans kreeg om zichzelf verder te ontwikkelen, greep hij deze met beide handen aan! 

Scroll om te ontdekken

“Als Toezichthouder ben ik de schakel tussen de leerlingen en de leerkrachten: ik sta voor ze klaar en help ze waar ik kan. Ik vind het geweldig om er elke dag te zijn voor die 1200 kinderen! Op dat vlak wilde ik me nóg verder ontwikkelen en ik kwam uit bij de cursus Pedagogisch Conciërge.

Ook volgde ik de Basiscursus Onderwijs Assistent. Ik sta natuurlijk niet voor de klas, maar wilde graag inzicht krijgen in het werk dat de leerkrachten doen. Een verdieping van mijn kennis, zodat ik hen beter kan ondersteunen. Ik merk ook dat dit goed gaat, want ik krijg veel positieve reacties op de werkvloer!

Ik ben heel blij met de opleiding die ik gekregen heb. Ik kan het niet anders omschrijven: ik ben gewoon heel erg enthousiast!”

Marc, van harte gefeliciteerd met het behalen van je opleidingen en uiteraard heel veel werkplezier gewenst!

Meer weten over het opleidingen aanbod van FlexFirst? Kijk dan eens op onze opleidingspagina. Of wil je meer weten over het Alles-in-1 traject van DOORZAAM, neem dan eens een kijkje op hun website.