Update m.b.t. Corona-virus

Coronavirus update FlexFirst

15 MRT. 2020 – Update opening vestigingen FlexFirst i.v.m. Corona-virus.

Scroll om te ontdekken
update

Sluiting voor bezoekers

De afgelopen weken heeft FlexFirst de RIVM-richtlijnen nauwlettend in de gaten gehouden. Zojuist is bekend gemaakt dat de komende drie weken alle scholen, sportgelegenheden en horeca de deuren gesloten houden. Bij FlexFirst maken wij normaliter graag persoonlijk kennis met kandidaten. Vanzelfsprekend neemt onze organisatie ook maatregelen om spreiding van Corona-virus tegen te gaan. Om onze gezondheid van onze collega’s, kandidaten en opdrachtgevers te waarborgen, zijn onze vestigingen de komende weken gesloten voor bezoekers en worden geplande afspraken verplaatst of vinden ze telefonisch plaats.

Vanzelfsprekend zijn we wel bereikbaar per telefoon en gaan wij ook in deze tijden nog steeds voor de beste match, maar nu even wat digitaler! Gezondheid voorop.

Heb je vragen, neem dan contact op met jouw contactpersoon of de dichtstbijzijnde vestiging via https://www.flexfirst.nl/contact

Coronavirus update FlexFirst

Toch werken?

De deuren van onze vestigingen zijn de komende drie weken gesloten, daardoor is het een stuk stiller op kantoor. Maar stilzitten doen we zeker niet! We hebben de grootste prioriteit gegeven aan onder andere het opvangen, informeren, waar mogelijk te herplaatsen van uitzendkrachten.

Waar veel opdrachtgevers de deuren sluiten zien we een groei bij opdrachtgevers, bijvoorbeeld in de schoonmaak en logistiek. Ben jij op zoek naar werk en wil jij de komende weken een steentje bijdragen, bekijk dan onze  vacatures of stuur je CV en motivatie naar info@flexfirst.nl.

Meer weten over het Corona-virus, kijk bijvoorbeeld eens op deze pagina’s: