Paasattentie voor FlexFirst collega's

Landelijke paasactie

16 apr. 2020 – FlexFirst is op pad gegaan om alle Franchisenemers en collega’s in het land te verrassen met een welverdiend, door ons zelf samengesteld Paaspakket. Natuurlijk hebben we dat ook vastgelegd om nog even na te genieten van deze fantastische dagen!

Scroll om te ontdekken
inzet

Weer genieten van de hectiek

Waar FlexFirst de afgelopen jaren flink gegroeid is, zijn er door het Corona-virus tijdelijk minder vacatures, rinkelen de telefoons niet continu en ontbreekt de gebruikelijke reuring op kantoor. Desondanks zitten wij niet stil en werken we meer dan ooit samen om opdrachtgevers en (potentiële) kandidaten van dienst te zijn. FlexFirst ziet deze periode zien als de ultieme stilte voor de storm. Wij kijken stiekem alvast een beetje vooruit, want voor we het weten ligt deze tijd ver achter ons en is de hectiek waar we normaliter zo van genieten weer terug.

Iedereen nogmaals dank voor jullie inzet, betrokkenheid en flexibiliteit. Jullie zijn toppers!